Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokszor szomorú vagyok. Miért!?

Sokszor szomorú vagyok. Miért!?

Figyelt kérdés
13/L vagyok. Konkrétan bármitől el tudok szomorodni. Tegnap felkeltem megláttam hogy esik az eső és szinte egész nap sírtam. Egyébként azon kívül hogy esett az eső más okom nem nagyon volt sírni, itthon minden rendben van, vannak barátaim és jól tanulok, de egyik percben még mosolygok aztán meg hirtelen sírhatnékom lesz. Miért van ez? És ha valaki tud megoldást a problémára írja le!

2017. aug. 20. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez tini dolog...majd kinövöd :)
2017. aug. 20. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem pisiltel gyakrabban?
2017. aug. 20. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:

"Koszorú! Koszorú!

Miért vagy ilyen szomorú?

Azért vahyok szomorú,

Mert a mellem homorú!"

---> Ez volt a nevettető rész - és most jöjjön a komoly!

A korodbeli embereknek nagyon instabil, érzékeny még a lelkivilága, - nagyon hirtelen hangulatváltások jellemzik ezt a korszakot az emberek életében.

Sajnos ezen mindenki átesik előbb-utóbb, - kinek hogyan sikerül, - aztán (ritka kivétellel) stabilizálódnak a dolgok az emberekben, így az érzelmi világ is kialakul, megszilárdul!

Ne pityeregj, - a mosolygos lányokat szinte mindenki jobban szereti! Mosolyogj, amikor csak teheted! :)

2017. aug. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!