Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan vezethetném le a...

Hogyan vezethetném le a feszültségemet?

Figyelt kérdés

Mivel amióta az eszemet tudom soha, de tényleg soha nem veszekedtem senkivel, soha nem szóltam vissza ha sértegettek, soha nem álltam bosszút, ha kihasználtak, mindig mindenkinek megbocsájtottam, bármi történik én tartom a látszatot, miszerint én egy tök nyugodt, csendes, békés srác vagyok. Csak akkor szólok, ha kell és akkor is magam fölé rendelem a beszélgetőpartnert.

Ennek az lett az eredménye, hogy 17 éves koromra olyan lettem, mint egy idegbeteg. Tehát, ha egyedül vagyok, néha teljesen apróságoktól dührohamot kapok és egyszerűen jobb híján vagy késsel sértegetem magam, vagy ütöm a lábamat. Nagyon félek, mert ilyenkor eléggé nehéz megállnom, hogy ne tegyek valami komolyabb hülyeséget (pl levágom a lábfejemet).

Legtöbben a sportot mondják, de az itthon végzendő sportok (saját testsúlyos edzés, futás, biciklizés... stb) bár kifárasztanak, de ugyanolyan feszült és robbanékony maradok tőlük (hosszútávon is).

Mivel van egy kis szociális fóbiám és nem vagyok egy kimondottan sportos alkat, ezért pl boxolni (vagy bármilyen olyan sportot űzni, amit emberek szeme előtt kell) elkezdeni ebben a korban nem merek..

Mivel az emberek között még mindig játszom, hogy nincs semmi bajom, ezért egyre nehezebb nyugton maradnom, nem tudom mit tehetnék.

17/F

2017. aug. 19. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Szűz vagy?
2017. aug. 19. 18:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Jaja

Próbálok egy ideje nem foglalkozni a lányokkal, mert eddig sosem volt pozitív tapasztalatom.

Elakartam menni prostihoz, de félek, meg nincs pénzem se.

2017. aug. 19. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Szedj össze néhány havert, járjatok sznúkerezni vagy tekézni.

Nem elvárás, hogy ezeken az alkalmakon az embernek merev részegnak kell lennie a végére.

Lazulás.

Nevetés.

Fizikai igénybevétel.

Egy idősíkban!

2017. aug. 19. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!