Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan vezethetném le az...

Hogyan vezethetném le az agressziómat?

Figyelt kérdés

Mostanában szó szerint a semmitől is dührohamot kapok. Utána fejfájás, egész nap szédülök. Nem tudom miért, de ez csak akkor van jelen, ha egyedül vagyok, emberek között sosincs bajom, viszont emberek között teljes mértékben elnyomom az érzéseimet, tehát az sem sokkal jobb.

Mit tehetnék?

Nem tudom miért, de ha elkezdek valami testmozgást végezni, akkor utána napokig képtelen vagyok enni. Akármit eszem hányingerem lesz tőle az edzések után sokszor több napig is ez van.

Ezért az edzéssel felhagytam, de más ötletem nincs..

Próbáltam agresszív zenéket hallgatni, de már alapból is nagyon erőszakosakat hallgattam és egyszerűen ennél feljebb már nincs, de ez már nekem kevés.

17/F

2017. máj. 11. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Menj dokihoz.... pszichológus segít.
2017. máj. 11. 10:37
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
TSH-dat nézték már?
2017. máj. 11. 10:43
 3/13 anonim ***** válasza:
49%

Inkább megnyugtató zenéket keress, ne agresszíveket.:D

Én ilyenkor trap-eket hallgatok, vagy valami 'chill'-es zenét, és olyankor nem érdekel a külvilág, csak vagyok magamnak és örülök a nagy semminek:D

2017. máj. 11. 10:48
 4/13 anonim ***** válasza:
47%
Mozgással. Nekem bevállt, sokkal nyugodtabb vagyok mióta kiadom a stresszt a futópadon, vagy egyéb gyakorlatok közben. Jó érzés, hidd el.
2017. máj. 11. 10:56
 5/13 anonim válasza:
0%
Egyik haverom tiszta füvet szívott és NEM! Szokott rá csak megnyugodott tőle 1 hét után abba hagyta azóta makk egészséges
2017. máj. 11. 11:09
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Tuti a vérnyomásod is magas..
2017. máj. 11. 11:15
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
"viszont emberek között teljes mértékben elnyomom az érzéseimet" itt a kulcs valahogy vezesd le az elnyomott feszültséget..
2017. máj. 11. 11:35
 8/13 anonim ***** válasza:
42%
Gyanús a minden válaasz 37%-os hasznossága...
2017. máj. 11. 12:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerezz vagy készíts egy boxzsákot, aztán azt lehet püfölni kifulladásig.
2017. máj. 11. 14:26
 10/13 anonim ***** válasza:
2017. máj. 11. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!