Hogyan vezethetném le az agressziómat?
Mostanában szó szerint a semmitől is dührohamot kapok. Utána fejfájás, egész nap szédülök. Nem tudom miért, de ez csak akkor van jelen, ha egyedül vagyok, emberek között sosincs bajom, viszont emberek között teljes mértékben elnyomom az érzéseimet, tehát az sem sokkal jobb.
Mit tehetnék?
Nem tudom miért, de ha elkezdek valami testmozgást végezni, akkor utána napokig képtelen vagyok enni. Akármit eszem hányingerem lesz tőle az edzések után sokszor több napig is ez van.
Ezért az edzéssel felhagytam, de más ötletem nincs..
Próbáltam agresszív zenéket hallgatni, de már alapból is nagyon erőszakosakat hallgattam és egyszerűen ennél feljebb már nincs, de ez már nekem kevés.
17/F
Inkább megnyugtató zenéket keress, ne agresszíveket.:D
Én ilyenkor trap-eket hallgatok, vagy valami 'chill'-es zenét, és olyankor nem érdekel a külvilág, csak vagyok magamnak és örülök a nagy semminek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!