Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan vezethetném le az...

Hogyan vezethetném le az agressziómat?

Figyelt kérdés

Mostanában szó szerint a semmitől is dührohamot kapok. Utána fejfájás, egész nap szédülök. Nem tudom miért, de ez csak akkor van jelen, ha egyedül vagyok, emberek között sosincs bajom, viszont emberek között teljes mértékben elnyomom az érzéseimet, tehát az sem sokkal jobb.

Mit tehetnék?

Nem tudom miért, de ha elkezdek valami testmozgást végezni, akkor utána napokig képtelen vagyok enni. Akármit eszem hányingerem lesz tőle az edzések után sokszor több napig is ez van.

Ezért az edzéssel felhagytam, de más ötletem nincs..

Próbáltam agresszív zenéket hallgatni, de már alapból is nagyon erőszakosakat hallgattam és egyszerűen ennél feljebb már nincs, de ez már nekem kevés.

17/F

2017. máj. 11. 10:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Ne próbáld meg "levezetni" a dühödet. Volt egy szolgáltatás, ahol fizettél, adtak a kezedbe egy baseball ütőt, és szétverhettél egy kocsit, amit a roncstelepről hoztak. A felmérések szerint utána az emberek dühösebbek voltak, mint előtte. Ez inkább csak arra jó, hogy belelovallja magát az ember a dühbe. Nem nyugtat meg. Főleg nem hosszú távra.

Azt kell látnod, hogy amit teszel, az edzés, az agresszív zene - ezek mind tüneti kezelésnek számítanak. Ez olyan, mint amikor az ember kifújja az orrát. Ezzel a náthát nem szünteted meg. Az okát kellene megtalálnod, amitől agresszív vagy. Sok cukrot fogyasztasz? Rendszeresen beléd fojtják a szót? Nincs olyan társaság, ahol igazán önmagad lehetnél? Nem találtad meg az életben, amihez kezdeni szeretnél? Folyton sürgetnek? Túl magasak az elvárások? Bármi lehet.

Jómagam is notórius dühöngő voltam. Mindig apróságokon jött ki, és mindig akkor, amikor egyedül voltam. Amikor úgy éreztem, hogy az életem a megfelelő irányba halad, és tudom, mit akarok kezdeni vele, és elkezdtem ezen a célon dolgozni, ráadásul azzal az emberrel együtt, akit szeretek, na akkor megszűntek a dührohamok. Előtte csinálhattam bármit, nem múltak el.

Valószínűleg a dühöngésedben nagy szerepe van annak, hogy elnyomod az érzelmeidet emberek között. Ezek valahol ki fognak jönni, akár akarod, akár nem.

2017. máj. 11. 19:29
 12/13 anonim válasza:
Szerezz egy nőt!
2017. máj. 11. 23:54
 13/13 anonim válasza:
48%
szexelj naponta 2-3-szor
2017. máj. 13. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!