Miért olyan fura, hogy fiúként a lakásomat kitakarítom?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok külön élek egy lakásban és nálam teljesen természetes, hogy mosogatógépbe beteszem az edények, porszívózom, felmosok, vasalok, teregetek, megágyazok (mert ciki, de sajnos van pár haverom aki erre sem képes), wc-t is pucolok itthon.
Ugyanakkor nem értem, miért olyan nagy szám fiúként, hogy végzek házi munkát, nem várom el, hogy kiszolgáljanak engem. Ennyire nem kéne maradinak lenni.
2017. aug. 19. 11:25
1/4 anonim válasza:
Egy rövid időre barátokkal lakást béreltünk 3-man. Elég trehány tudok lenni bevallom, de ott én voltam az önjelölt háziasszony, mert az ő trehényságuk már jócskén túlment a határon nálam. Én sütöttem is néha nekik... Aztán meguntam, és inkább visszaköltöztem a szüleimhez, nélkülem pedig ők is, mert olyan szemét hegy lett ott nélkülem. Szerintem nem fira. Pláne ha egyesül élsz, akkor az lenne a fura, ha nem csinálnád ezeket. (21F)
2/4 anonim válasza:
Ki szerint fura? Mert szerintem nem, sőt, ennek kéne a természetesnek lennie. Ha külön élsz, más nem is nagyon tudná megcsinálni, max ha takarítót fogadsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, csak van ismerősöm, aki ilyen "anyuci-pici fia" típus, aki külön él, de anyuka mindennap átjár takarítani meg mosni.
Én szeretem az anyám, de engem már rettenetesen zavarna, ha mindennap átjárna és amúgy is ő ez a "mártír" típus, aki otthon alig engedte hogy segítsek valamit, pedig otthon is mosogattam, takarítottam és vasaltam.
2017. aug. 19. 12:25
4/4 anonim válasza:
Köszönjük Emese, hogy megosztottad velünk, hogy milyen házias vagy férfi létedre. Ha lenne rajtam bugyi, most nedvesen hozzádvágnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!