Ti is folyamatos stresszben éltek?
Szerencsére èvek óta nincs TV-m, de tegnap vèletlenül elkaptam a híreket, azóta is bànom. Pestis az Egyesült Àllamokban, konfliktushelyzet Észak-Koreában, terrortàmadás Spanyolorszàgban...tettem is le a kàvét, elment az èletkedvem.
Emellé a személyes problémák. Kedden voltam bőrgyógyàsznàl, ma vár ràm egy prevenciós jellegű anyajegy eltàvolítás. Tehàt nem rosszindulatú, megelőzésképp veszik le. Mègis 3 napja nem alszok, mert hogy mi van, ha azalatt a 3 éjszaka alatt valami elromlik, és menthetetlen lesz màr. De nem bírtam koràbbra időpontot kapni.
Külföldön töltjük a szabadságunkat a pàrommal, lènyegébeb szerencsésnek kène éreznem magam, hogy egyszerre 3 orszàgban (Kelet-európai körutazàs) nyaralok, mégse vagyok nyugodt.
Tegnap a sétàltunk, a párom felvetette, hogy benézhetnénk a Zara-ba, úgyis szerettem volna egy melegebb pulóvert. Na, azóta se voltunk bent, annyira csak a problèmàkon jàr az eszem. Jó, anyagi gondjaink pont nincsenek (legalàbbis filléresek nem), de van annyi minden màs, hogy nem tudom élvezni az életet.
Gondolom itt a lenyeg az anyagi jó léted reklámozása, mert erőteljesen ki van emelve. ...
De nen, nem élünk stresszben....
Nem szoktam stresszelni egyáltalán.
Te döntöd el hogy mire fókuszálsz, stresszelsz -e vagy sem.
Neked túl jó dolgod van, magyarul unod a könnyű életet, mert nincs benne kihívás-küzdelem-sikerélmény.
Semmittevész jól fizető állásban szenvedők ilyenek...
Élj a fizetésed harmadából 1 évig és átértékeled a dolgokat;)
# 7
Akkor te magasról tojtál a franciáknál a terror eseményeire-áldozataira? Szóval, nem borultál gyászba meg zászlóba...
Ezzel nincs semmi baj szerintem...ezt a sírt maguknak ásták meg....
Kedves Kérdező,
íme a hosszú válasz:
korunkban igen sok fajta stresszmenedzser módszer hozzáférhető! Válassz közülük kedved szerint:
-alkoholizmus. Szerencsésen elbutít, és meg is rövidíti az életedet, ha ez a célod. A kémiai stressz miatt nem igazán javaslom, de Mo-n jelentős kultúrája van :D
-NLP, többféle önhipnózisos módszer, némelyik még működik is,
-jóga és rokon műfajai.
Az életminőségedet magad választod meg. Nem biztos, h a Zarában kapni :D
A rövid válasz: nem. Megtaláltam a személyiségemhez illő stresszkezelő módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!