Gáz ha egy fiú ölelkezős bújós? Nem meleg, csak nah, eléggé gyerekes, kicsit szeretethiányos és közvetlen. Nem macsó meg ilyenek.
Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 00:40
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz... bár ha valaki szerint igen az ne érdekeljen téged👌👌
2/10 Psychopathist válasza:
Egyáltalán nem gáz,mindenkinek szüksége van a törődésre és a szeretetre.
3/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok szóval én imádnám.
15L
4/10 anonim válasza:
Mivel én is ilyen vagyok imádnám 15L
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, ne aggódj. Sok lány nagyra értékeli az ilyen fiúkat, vágynak az intimitásra, a meghittségre, mint te. Gondolom frusztrál hogy a sok-sok korodbeli srác inkább menőcsávó-álarcot húz, és ezzel sikeresebben randizik, de te ezzel ne törődj. Akik maszkokat szeretnének látni, és azokat arcoknak hinni, azoknak általában felszínesek, üresek a kapcsolatai, s egyszercsak rájönnek, hogy nincsenek tündérmesék. Neked nem velük van dolgod. Aki a macsót választja helyetted, azt ne sirasd, nem biztos hogy hozzád való. Csak maradj ilyen közvetlen és szeretetteljes, törődj... sokan meg fogják neked hálálni. :)
6/10 anonim válasza:
Szerintem általában a lányoknak jobban bejönnek az ilyen típusú srácok mint a 'macsók'. Sztem ez egy cuki tulajdonság :3
8/10 anonim válasza:
Én is inkább ilyen vagyok, szóval megértelek :D
23/F
10/10 anonim válasza:
Nem! Nem gáz! Én mint lány jobban örülnék egy ilyen fiúnak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!