A törökök tényleg szeretik a magyarokat?
Igaz.
Én a töri tanáromtól azt a magyarázatot kaptam, hogy a törökök másképp tekintenek az itt eltöltött éveikre, mint mi.
Persze, szeretik... miért is ne szeretnék, annyira szeretik a magyarokat, hogy felüket levágták, felüket meg végigerőszakolták a mohácsi, s egyéb középkori idők alatt.
Nagyon "szeretnek" minket.
</sarcasm off>
BAROM!
Egyáltalán nem igaz.
Több mint 1 éve dolgozom törökökkel, és jó sokkal, mert van jövés-menés.
Undorító mocskos cigány csürhe, nagyon kevés a kivétel.
Primitív agyú, primitív gondolkodású bagázs, kb úgy kell velük bánni, mint egy középső csoportos cigány gyerekkel.
Hogy mennyire szeretnek minket? Hát ha van belőle 5 forint hasznuk, akkor le is szo-nak, de ugyanennyiért simán kicsinálnak a p-csába, megrágalmaznak bármivel, vagy a napot is lehazudják az égről, szemrebbenés nélkül.
Érzelmi intelligenciájuk elkeserítően szánalmas, nem létezik számukra a nálunk ismeretes barátság, vagy szerelem.
Bármilyen mélyebbnek hitt barátságot, házastársi kapcsolatot, bármi felrúgnak 1 perc alatt , bárkin keresztül gázolnak mindenféle különösebb meggondolás nélkül.
Ez mondjuk kb 80-90 %-ukra igaz, ahogy ennyi idő alatt megítéltem.
Az 5-ös a törökök mentalitásárol beszélt ,megjegyzem ,minden szavàval egyetèrtek ,de most szerintem nem ez volt a kérdès.
Én is azt tapasztaltam, hogy a törökök kedvelik a magyarokat, már amennyire szeretni tudnak bárkit is. Tehát szamukra nem csak egyek vagyunk a kelet-europai "no name" nemzetek közül.
6-os! Értem én a kérdést, de akkor is ez rá a válasz.
Érzelmileg sekélyes nép, tehát eleve értelmetlen olyan feltevés, hogy "szeretnek" vagy "nem szeretnek" .
Ahogy az érdekük megkívánja.
Semmiben nem nyilvánul meg a szeretetük.
Ez olyan, mint ha azt kérdezné valaki, hogy a török férfiak szeretik e a feleségüket.
Persze, rá lehet fogni, hogy igen. Pláne, ha az élet nem teszi próbára.
De ha épp úgy hozza az élet, minden további nélkül köszönés nélkül fapofával hagyja el , úgy, hogy utána hírt se ad magáról, mint ha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Nem azt mondom, hogy mindegyiknél ennyire szélsőséges a helyzet, de nagy általánosságban jó képet ad róluk egy ilyen példa.
Ennyit jelent náluk a szeretet. 3000 fényképet a telefonban, meg fél napos ordítást, ha valaki megsérti a családjukat.
Színház az egész. Mikor meg kell mutatni mennyit is ér a szeretet, úgy pukkan ki , mint egy csoffadt lufi.
(Egyébként konkrétan megtörtén esetet írtam le)
Mikor 50-ből 49 ugyanolyan tróger cigány, az nem egyén függő. És ha ott valaki még mindig nem általánosít, és nem ismeri fel, hogy általánosságban ilyenek, akkor az fogyatékos.
Könnyű úgy divatos közhelyeket nyomatni az elfogadásról, meg hogy egyén függő, hogy valaki még nem látott életében pl törököt.
Együtt kell élni velük néhány hónapig, évig, aztán hozzá lehet szólni a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!