Hogyan tudnék magamból "kiölni" pár érzelmet?
Sziasztok, elég fura egy kérdés lesz, de azt szeretném, hogy néhány érzelmem/vágyam eltűnjön. Itt leginkább a szerelemre gondolok, nem szeretnék szerelmes lenni, 2 éve nem volt barátnőm és nagyon jól érzem magam egyedül, de sokszor elgondolkozom azon, hogy kéne egy barátnő... ezt az érzetet szeretném eltűntetni. Lehetséges lenne ez valahogyan? A válaszokat előre is köszönöm szépen!:)
(Ha számít valamit, 17 éves vagyok)
Közönnyel.
Meditálj, koncentrálj magadra, bár elég sz@r ember fog válni belőled, ha ilyen leszel...
" 2 éve nem volt barátnőm - Ha számít valamit, 17 éves vagyok "
Csak én érzem úgy, hogy a mai gyerekek fele valami nyávogó óvodás szintjén van? Vagy lehet én vagyok a hibás, és nyilván egy 17 éves már hatalmas tapasztalattal és bölcsességgel rendelkezik az élet dolgait illetően.
Kedves 6-os! Nem tudom hol láttad azt leírva, hogy tapasztalt és bölcs vagyok. Egy szimpla kérdésnek indult, nem önsajnáltatásnak, de igazán sajnálom, ha te annak vetted, de legyen igazad, tudod okos enged...:)
A többieknek pedig köszönöm szépen a választ, ment nektek a zöld kéz!
Látom nem értetted az iróniát...
Próbáljuk meg egyszerűbben: 17 évesen neked már olyan élettapasztalataid vannak, hogy azt bárki emgirigyelhetné, és teljesen bölcs döntés szüleménye ez a kérdés... ugye így van? ( Irónia! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!