Azért,hogy 20milliomodik alkalommal is feltudja rakni valaki ezt a kérdést..
2017. aug. 12. 22:55
3/12 anonim válasza:
Mivel a többség által elfogadottat nevezzük normálisnak.A többség manapság pedig hát eléggé el ba..ot .Attól hogy ez a "normális" még nem lesz helyes is.De sajnálom hogy ilyen emberek közt kell lenned.
18/f
2017. aug. 12. 22:58
4/12 anonim válasza:
Nem látok ezzel kapcsolatban problémát... az utolsó miért sajnálja, amiért ilyen emberek közt kell élnie? Ki a francra tartozik a szexuális élete egy embernek? Ha elítéled nem őt kéne sajnálnod? A kérdezőnek mi köze van hozzá? De utálom ezt...
Én 15 évesen vesztettem el, együtt maradtam a lánnyal majdnem 2 évig, szerelemből történt, de ha nem amiatt lett volna sem lenne joga senkinek sem elítélni emiatt. Illetve joga lenne, csak oka nem.
2017. aug. 12. 23:04
5/12 anonim válasza:
ahogy azt előbb írták, a normális mindig a többséghez viszonyul, a haranggörbe közepe. Viszont nem biztos hogy az a jó, a helyes példa. Egyébként nem meglepő. Eléggé nincs koncepció a felvilágosítással kapcsolatban, a szülő azt várja, hogy az iskola tegyen lépéseket, az iskola pedig ugyanezt a szülőktől. Miközben a szociális médián és a reklámokon keresztül hatalmas nyomás nehezedik a fiatalokra, már nagyon korán belecsöppennek a közepébe. Tetszeni akarnak, lájkokat akarnak, nem akarnak "lemaradni" a tömegtől.
2017. aug. 12. 23:26
6/12 anonim válasza:
Mi időnkbe a szex a cigi az alkohol az energiaital a drog, 18 éves korig tabunak számított. Én ma már sírok ezen a világon, hogy az emberek vigyorogva a saját sirjukat ássák
2017. aug. 12. 23:36
7/12 anonim válasza:
6-os: örülnék, ha elmondanád melyik volt a te időd, mert a már megboldogult nagyanyám, és az 55 éves apám emlékezete szerint is ugyanilyen volt a világ. :)
2017. aug. 12. 23:55
8/12 anonim válasza:
Elveszteni, de utálom ezt a kifejezést... mintha nem tudnák kinek " adták ". :)
Amúgy meg régen sem volt más világ, max annyi különbség volt, hogy mindent magunknak fedeztünk fel, nem volt internet, ahol már előtte filmeket nézhettünk volna. De szerintem szebb is volt úgy, ahogy akkoriban magunktól jöttünk rá a dolgokra. Az meg, hogy akkor ki tudta megint csak olyan volt, akinek elmondtuk, ha elmondtuk, kb ennyi.
2017. aug. 13. 02:51
9/12 anonim válasza:
Hát ez elég szomorú, gondolom a szüleid ilyen les...om stílus,a kortársaid meg egy erkölcsi géntemetővel érnek fel.kor és nem abszolult nem számít a részemről.
2017. aug. 13. 08:18
10/12 anonim válasza:
10 évvel ezelőtt is annak számított, amikor én voltam tini. 17 évesen vesztettem el, az osztályban viszonylag későn. És nem egy lepukkadt suliba jártam, hanem egy jó gimibe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!