A felhasználónevem mit vált ki belőletek?
Figyelt kérdés
Jöhetnek az őszinte válaszok. :)2017. aug. 12. 19:13
11/23 anonim válasza:
Szerintem te olyasmi emberke lehetsz, aki mondjuk pl lehet alacsony is,de az nem feltétlenül, lehet a kis a fiatalra is utaló, de lehet pl fiatalságból adódóan is alacsony, vagy simán már "megnőve" is alacsony; hát na szóval ilyen kis vagányka, nagy szájú, akit mindenki szeret, mert olyan kis aranyosan nagyszájú, jól áll neki, és nem bántóan nagyszájú. És szereted a humort pl szerintem , nem veted meg; mondjuk azt sem gondolnám, hogy állandóan poénkodsz, de én arra gondolnék, hogy általában, az esetek többségében neked jó kedved van, és átragasztod ezt másokra is, akik ezért szeretnek többek között a társaságodban lenni, veled beszélni, és körülállni téged, hallgatni a dumáidat, amiket mondasz, ők is jókedvűek lesznek tőle, mert látják, hogy te alapvetően egy jókedvű és aranyos, élettől sugárzó, ragyogó emberke vagy. :)
13/23 anonim válasza:
Egy pattanásos recskabajnokot látok.
17/23 anonim válasza:
Béna.
A hugyosgalacsinon viszont sírva röhögök :"DD
18/23 A kérdező kommentje:
A 11-es, és 13-as válasz helytálló. :D
2017. aug. 12. 23:30
20/23 anonim válasza:
Egy kis zsák krumpli ugrott be elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!