Szerintetek az normális, ha egy ember bizonyos szavakat nem tud elviselni? És teljesen kibukik ha hall ilyen szavakat? Meg olyan szavakra is ideges lesz amiben "TY" betű van? 30 éves fiú.28f
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 21:52
1/11 anonim válasza:
Tyuuu, atyavilàg, a tyùkaszemedre pottyantok.
2/11 anonim válasza:
Olyan fura fóbiák vannak, hogy lehet akár ty betű fóbia is. Nekem idáig a legbizarrabb a borsófóbia volt, amiről hallottam, de van fóbia mondjuk a hármas számtól. Nem tudom, hogy lehet így élni, a ty betűt nem lehet kizárni.
3/11 anonim válasza:
Szerintyem ez tyeljetyen normálity.
4/11 anonim válasza:
Lehet, hogy érintett autizmusban. (Nem rossz szándékból mondom!)
5/11 anonim válasza:
"30 éves fiú.28f" Idutazas?
En a jutuber szot utalom.
6/11 anonim válasza:
Előző: főleg, ha TY-vel ejtik a juTYubert. ;)
7/11 anonim válasza:
ha drágám helyett "tákám"-ot mond
8/11 anonim válasza:
Mostanában értelmi fogyatékosok járnak fel kérdéseket kiírni?
9/11 anonim válasza:
Akkor jobb ha oroszt nem tanulsz,ott teli vannak ty gy meg egyéb lágyabb hangokkal a szavak.Mások szerint elég szép nyelv,én pont ezek miatt nem szeretem.Kitörik a nyelvem egy-egy szó kimondása után. :D
10/11 anonim válasza:
Hát, normálisnak nem nevezném, de végülis, mindenkinek megvan a maga keresztje. Illetve, neked a keresztyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!