Létezik olyan, hogy valaki félig/részben érzelemmentes?
Létezik olyan mentális betegség vagy elme zavar, vagy károsodás amitől valaki egy bizonyos szinten érzelemmentes lesz? Mert azt tudom, hogy van aki képtelen bármit is érzeni. De vajon lehet olyan aki csak érzelmileg "tompa"
(olvastam a Yandere lányokról és ez alapján jutott eszembe valami hasonló dolog)
Jelen !
Szomorúságot,dühöt érzek,de semmi egyebet.Szeretetet egyáltalán nem érzek,még a saját szüleim iránt sem.Nem bírom,ha hozzám érnek,de nem kezdek el rángatózni,inkább tűröm.
Állítólag egészen kedves vagyok és humoros(bár nem mindenki bírja a vicceimet).Halálhír nem ráz,rá sem bagózok.Nem az én életem és előbb-utóbb mindenki meghal,szóval felesleges foglalkozni vele szerintem.
Szomorú is csak akkor vagyok,ha engem bántanak vagy ha a Marley meg én című filmet nézem :D
Dühös elég sokszor vagyok,de ritkán mutatom ki.Sok dolog irritál(pl.mellettem hangosan esznek,isznak =_=),de akkor is dühös vagyok,ha a húgom az bántják(elvégre a testvérem és meg kell védeni,ha ő nem tudja magát)
Otthon ülő típus vagyok,nem bírom a társaságot.Annyira buta sem vagyok viszont kárörvendő és rasszista annál inkább.
Ezeket a dolgokat nem mutatom ki,mert egyedül sem akarok maradni.A barátok hasznosak tudnak lenni és szórakoztatóak is,ezért adom a kedves kislányt,aki mindenkinek segít és meghallgatja mások problémáit is igyekszik tanácsot adni.Segítek másnak,ha tudok,de nem tölt el jó érzéssel.Nem nekem kell megoldanom a másik problémáját.Van jobb dolgom is,mint ápolgatni a másik lelkét,mert anyuci elvette az Ááájfoont...meg apuci nem enged bulizni menni.Az ilyen embereknek nem nagyon segítek.Inkább azoknak,akiket mondjuk bántanak otthon vagy simán tanulni segítek a másiknak(leckét küldök,elmagyarázni a dolgokat...blahblahblaaah....
Szóval igen léteznek félig/részben érzelemmentes emberek :D
Nem tudom mi az oka,de nem is érdekel annyira...na jó egy picit talán :^D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!