Szerintetek beteg ha egy csajnak lefotóztam a seggét?
Figyelt kérdés
Mennyire számít beteg dolgonak ? Muszáj volt strandógatás közben a csajszi napozgatott és mit me mondjak szép kerek feneke volt és én lefotóztam ... :D ez normális ?2017. aug. 9. 00:28
11/14 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem normális. Ha ennyire kanos vagy, szerezz magadnak barátnőt, ne pedig csajokat fotózgass a strandon.
12/14 anonim válasza:
Ez de szar. Amúgy el sem hiszitek, mennyi farok csinálja ezt. Aztán majd nézegeted otthon, hogy fú de bátor voltam, lefotóztam egy idegen seggét, lol, és nem is tud róla, hu már fel is áll. XD Jahj, szegénykém.
13/14 anonim válasza:
Remélem egyszer anyádat is így fotózzák majd, na akkor lesz picsogás.
14/14 anonim válasza:
Nem, mi a fiatal jóképűbb férfiakat fotózzuk, van egy komplett album, párszor már észrevették, de nem lett gáz.
Fiatal, jóképű, izmosabb apukáért plusz sör jár a csoportban. nagyobb kihívás, mint nőket fotózni, azok általában passzívan tűrnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!