Szerintetek beteg ha egy csajnak lefotóztam a seggét?
Figyelt kérdés
Mennyire számít beteg dolgonak ? Muszáj volt strandógatás közben a csajszi napozgatott és mit me mondjak szép kerek feneke volt és én lefotóztam ... :D ez normális ?2017. aug. 9. 00:28
1/14 anonim válasza:
Szerintem tök semleges. Mármint nyilván creepy és weird ahogy egy ismeretlen fazon fotózgat női alig fedett seggeket egy strandon. A hatóságokkal is meggyűlhet a bajod, mert azt hiszem ezzel akár személyiségi jogokat is sérthetsz. Betegnek végül is nem beteg szerintem, viszont a társadalmunk és a jogrendszerünk azt hiszem, ezt így, ilyen formában nem igazán preferálja
2/14 anonim válasza:
Kinek mi. Szerintem gusztustalan.
3/14 anonim válasza:
Megvan rólad a (nem túl pozitív) véleményem...
4/14 anonim válasza:
Nem találsz elég bikinis fotót a neten? Jobb arra verni amit te fényképezel? :D
Mondjuk ha egy ilyen alkalommal egy csajnak a pasija is feltűnne, hát akkor nem kell csodálkozni ha a telo/fényképező a te hátsódban végzi. :D
6/14 anonim válasza:
De ferfi vagyok ugyhogy nem tudom mit szolna a csaj
8/14 anonim válasza:
Én női talpakat, lábfejeket fotózok, van vagy 1000 ilyen képem már. 😂
9/14 anonim válasza:
Egy fotoval semmire se mesz, balek.
10/14 anonim válasza:
Akinek ez normális annak gratulálok.. az ilyen beteg fazonoknak nincs nőjük, nem véletlen fotózgat idegeneket. Fogadok még egy nő kezét sem fogta meg, azért csinál ilyeneket... lehet oltogatni, lepontozni stb. De szerintem legbelül egyetértenek velem páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!