Miért cukkolnak a munkatársaim az "új" 13 3ves autóm miatt szerintetek? Vettem bele új kormányt, (gyári, nem sport kormány), felnit r@.29 vagyok, és mintha gyerekesnek nézn3nek, holott nem tuningol, csak szépítem.
Én jelenleg egy 22 éves autót néztem ki.
Nem mindenki engedhet meg magának egy vadi új autót, és nem mindenkinek teszik a szülők a s*gge alá, vagy veszik be a családi vállalkozásba rögtön középiskola után. Egyetem melletti melóból meg nekem is ennyire futja.
19/F
1983-as gyártási évű autóval járjuk az utakat - a párommal.
Sok pénzt költöttünk rá, mert az idők folyamán számos dolgot teljesen ki kellett cserélni rajta. Nem is fogyasz keveset a jármű, de elvisz oda, ahová elindulunk vele. Csinosítgatni szándékosan nem csinosítgatjuk, - volt már arra gyakorlati példa, hogy a teljesen felújjított, vizsgára felkészített autónkat május elsején kopták el. - Költsék hasznukat a leszármazottjaik temetési koszorúira - az utolsó fillérig!
Az érdemi válaszom a kérdésedre:
Ha rám hallgatsz, nemes egyszerűséggel leszarod a munkatársaidat! Zivatarban vagy hasonló időben, amikor elmész mellettük az utcán, udvaron, azért el ne felejtsd megnyomni egyszer-kétszer a dudát - és inteni nekik, hogy "szevasztok, srácok"! - Legalább tudni is fogod, hogy miért szemétkednek Veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!