Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kivancsi vagyok leteznek e...

Kivancsi vagyok leteznek e olyan tulajdonsagu lanyok mint amt leirok?

Figyelt kérdés

Hűseges

Kedves

Oszinte

Van humorerzeke

Ha valaki beszel vele nem tőmondatokba valaszol

Esetleg szeretj videojatekozni vagy legalabbis nem veti meg

Szeret sorozatozni

Nem iszik sokat csak mertekkel

Nem a bulizasbol all az elete

Sportol/kondizik

2017. aug. 8. 08:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Akkor csak az en kornyezetemben nincsenek ilyen lanyok
2017. aug. 8. 11:40
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Hát ezekszerint.

Vagy lehet, hogy vannak ilyen lányok, csak ők elsőre zárkózottabnak tűnhetnek, ezért szóra sem méltatod őket.

Bocs, ne vedd személyes támadásnak, (tudom, hogy annak tűnhet) de sokan vannak, akik csak az XS-es méretű csajok közül válogatnak, és csodálkoznak, hogy miért nincs barátnőjük, miközben egy csomó másik lány észre sem vesznek.

Lehet, hogy te nem ilyen vagy, mert belső tulajdonságokat írtál csak "elvárásnak", de próbálj meg nyitott szemmel járni, és lehet, hogy olyat is észreveszel, amit eddig nem.

2017. aug. 8. 12:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kevés ilyen lány van, de még most keress egyet, mert mire nővé érnek már tényleg egyik sem szabad...
2017. aug. 10. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!