Léteznek még emo-k manapság?
Figyelt kérdés
Régebben nagyon sok olyan embert láttam aki emo volt. Nagyon de nagyon szerettem a stílusukat de sajnos manapság alig látok már valahol. Szívesen megismerkednék pár olyan emberrel akik még most is (NEM DIVATBÓL!) emok :) Esetleg vannak itt Nyíregyházi emok?2017. ápr. 10. 00:03
1/10 anonim válasza:
Persze hogy léteznek. A többiben nem tudok segíteni, nem vagyok se nyíregyházi, se emo, de vannak facebook csoportok ahol találhatsz belőlük
2/10 Eppaz02 válasza:
Én az vagyok :D csak annyi hogy nem nyíregyházi
3/10 anonim válasza:
Én emo vagyok, de sajnos pesti.
4/10 anonim válasza:
Szia, én nyiregyi vagyok de sajnos nem emo.
Én is egyre ritkábban látok emot itt nyiregyen.
Nekem volt olyan osztálytársam akinek ilyen stilusa volt, de mára már a divat irányzatból megváltozott.
Én inkább a Kpop ágazat felé nyilvánulok és a stíkusom is ilyen, ha gondolod beszélgethetünk...( 19/l vagyok )
5/10 anonim válasza:
Keress rá FB-n Johnny Biersack.
Ő se a környékeden él, de ettől függetlenül jobb perceiben egész értelmes.
6/10 Johnny Biersack válasza:
Mikor nem cseszik fel az agyam akkor jah, elég normális vagyok, bár igaz sok örültségben benne vagyok :):)
7/10 anonim válasza:
Szia Jani 😀
Amúgy Magyarország legnagyobb facebookos emo közösségét vezetem (rockerként), szóval, ha kérdésed van, írj nyugodtan
8/10 anonim válasza:
Régen én is az voltam xd és nyiregyi xd
9/10 Virág*.* válasza:
Én is emo vagyok XD,de Nagyváradi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!