Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért idegeskedek ennyit fel...

Miért idegeskedek ennyit fel magam mindenen?! (többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon túlérzékenyen érint mostanában minden.

Tesóm be jött ma a szobámba és szokásos módon elkezdte a cuccaimat babrálni, játszani velük. Belenézeget engedély nélkül a füzeteimbe, tollaimat széthajingálja e közben meg tétlenül ülök és várom, hogy befejezze. Én ilyenkor torka szakadtából üvöltök rá, teljesen vörös fejjel ordítok, de tesóm csak röhög rajtam. Tudom, nem így kéne rászólnom, de a szép szó már nem segít. Bár ez sem segít, csak magamat húzom fel fölöslegesen.

Egy másik példa, hogy egyik ismerősömmel nem nagyon akartam mostanában beszélgetni (eléggé szét vagyok szórva) de ezt nem mondtam meg neki, csak annyit, hogy "nincs kedvem beszélgetni". Utána néhány napra rá tiltottam a chatről meg minden...... erre azt írja trágán(egy másik chaten), hogy "mi bajom van"? Ez a mondat úgy felidegesített, hogy alig bírok lenyugodni.

Harmadik eset tegnap volt, mikor egy másik ismerősömmel akartam megbeszélni egy utazást Pestre. Megkértem, hogy ajánljon nekem valami olcsó szállást, mert csak 1 napra mennék, aztán jönnék is haza. Ő erre csak egy oldalt küldött, ahol rengeteg hotel megy megszálló volt hírdetve, de azt sem tudtam melyiket válasszam és kicsit durván rászóltam, hogy legyen olya kedves inkább ő ajánjon valamit. Majd összevesztünk és az utazásnak lőttek...

Mi a fene történik velem? Minden barátomat el akarom magam körül zavarni?

Próbálok választ keresni a kérdésre, de nem megy.. már ez megy egy jó ideje. Nem tudom miért vagyok ennyire agresszív....

Köszi, hogy elolvastad. Legyen szép estéd!

2017. aug. 6. 21:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

# 9/ -es meglehet. :D

Volt egy lány aki tetszett, próbáltam neki udvarolni meg minden (fél évig) de nem nagyon volt vevő rá, úgyhogy hagytam.

Eleinte ez is elkeserített.

2017. aug. 6. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi férfiak így lettünk teremtve, mint a szarvasok. Agresszívvá válunk, ha sokáig nincs barátnőnk.

Ha ezt tudatosítod magadban, legalább már tudni fogod mi a megoldás, mégha azt már rohadt nehéz is kivitelezni.

2017. aug. 6. 22:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Hallod, van benne valami. Ez bennem is felmerült, hogy lehet ez áll a háttérben. Sőt... erre gyanakodtam a legjobban, mert mostanában tényleg elég "fura dolgok történnek..." :DD amik mögött ez állhat.

Nem olyan rég még írtam is ki egy kérdést, mert múltkor történt valami a bankban..... lehet ennek is köze van ehhez. Ha gondolod (gondoljátok) elolvashatod (elolvashatjátok).

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

2017. aug. 6. 23:44
 14/14 A kérdező kommentje:

Mellesleg a #3/-nak még.. egy kicsit visszamenőleg a 2.es ponthoz:

Igen lehet, hogy azt hitte, hogy vele van bajom, mert nem konkretizáltam neki a porblémámat, de ettől függetlenül még válaszolhatott volna szépen.

Ez így elég rosszul esett.

Szépen mondtam meg neki, hogy nem akarok vele beszélni, utána mikor látta, hogy le lett tiltva akkor írta ezt.

2017. aug. 7. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!