Mindenen feszulok, bonyolitok, idegeskedek. Olyan dolgokon is amin nem kellene. Hogy tudak lazabb, jokedvu lenni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 09:02
1/8 anonim válasza:
kezdj bele valami sportba, legyen az akár napi fél óra futás...
2/8 anonim válasza:
Úgy, hogy elengeded a maximalizmusod, és ne gondolj mindig rögtön arra, hogy minden csak rosszul sülhet el. Mindig, minden azért történik úgy, ahogy, hogy megtanulj belőle valamit, még ha nem is látod azonnal, mit kellett megtanulnod belőle.
3/8 anonim válasza:
Hát ezt én is szeretném tudni, mert már az idegösszeomlás szélén vagyok.
4/8 A kérdező kommentje:
Utolsotol kerdezem: van konkret problemad vagy altalaban feszult ideges vagy. nekem sokszor ok nelkul van, csak gondolkodom hogy most epp mi is a bajom.
2013. júl. 9. 10:21
5/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, hullámokban jön rám. Most éppen jobban vagyok, de elég hirtelen haragú még mindig. A barátomtól megkaptam, hogy nekem mindig van valami bajom és mindenért leordítom a fejét.. Én dm-ben vettem egy nervenpflege nevű gyógyfű kapszulát, ha elborult az agyam, akkor beveszek 1-et és fél-egy óra múlva egy kellemes "leszarom, jó az, majd lesz valahogy" - érzés veszi át az uralmat.
6/8 anonim válasza:
Mindig a rossz dolgok történnek velem. Mindig is a rossz dolgokat látom előre. És az mindig is úgy van!
8/8 anonim válasza:
szedj valeriana relax étrend kieg.tablettát utóbbi pár hónapban énis nagyon stresszes voltam de már nem annyira..sőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!