Mit tudtok a Magyarországon élő négerekről, és mi a véleményetek erről az esetről?
Ma álltam a Lehel téri buszmegállóban (15 és 115) közben odajött egy néger. Azt hajtogatta, hogy de de de, és kivett a szemetesből egy söröskonzervet, majd kiitta belőle azt a keveset ami az alján volt. Ezek után azt mondta, "Én nem fogom meghallgatni a legundorítóbb fasiszta magyar szöveget, hallgassák meg maguk! Hallgassák meg!" Aztán azt ordította, hogy "csak egy villanás, semmi nem fog fájni, jön a halál." Egymás után kétszer elordítozta ezt. Aztán jött a 76-os troli, mert az is ott áll meg, és elment vele. Még menet közben azt mondta, hogy "milyen gyönyörű vasárnap, sajnáltam volna..." a végét nem értettem már. Amúgy a néger kicsit olyan volt, mint Bob Marley, csak nem raszta, hanem mikrofonhaja volt, és a kb 40 fok ellenére be volt öltözve, kabát is volt rajta. Erről az esetről érdekel mit gondoltok. Talán a Sorosnak lehet köze ehhez is, hogy itt van? Én akármennyit gondolkodok rajta, nem értem, hogy tud egy néger ennyire magyarul. Ha itt születik, vagy régóta itt él az más, mert akkor valószínűleg van valami munkalehetőség amiért jön, és nem ennyire idióta. De ez az ember nemcsak hülye, de nagyon igénytelen is volt, eleve ez a szemetesből ivás is. Az ilyen emberek nem jellemző, hogy országot váltanak. Ja és még annyi, hogy ne írjátok azt, biztos cigány volt, mert belőlük is sok van erre, szóval tudok különbséget tenni köztük
Ez 100% néger volt.
Akit láttál sajnos mentális beteg, köze a viselkedésének a bőrszínéhez semmi.
Akit legközelebbről ismerek, az olyan ember, mint a havas sztoris. Mindenkinek segít, tanulhat tőle bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!