Bihar Valatonon kérdése:
Magyarországon ezek a dolgok miért ilyen nyögvenyelősek?
Figyelt kérdés
Jó ideje azt veszem észre, hogy ha megismerkedem emberekkel, és szóba kerülnek velem kapcsolatos dolgok azaz hogy pl szeretek a zenével foglalkozni azaz elektronikus zene, és diszkózás meg, hogy alapbeállítottságom által éjjeli ébrenlétet szeretem ezenkívül szeretem magam irányítani a dolgaim, hogy miként, és mikor melózok sokan úgy viselkednek, mint ha ez valami óriási negatív életvitel lenne? Ha külföldiekkel ismerkedem meg, és velük beszélgetek ilyenről teljesen normálisnak érzik, hogy az emberek azt csinálják amit szeretnek, és úgy mozgassák az életüket, ahogy nekik jó. Itthon olyan mint, ha csak sok esetben annak volna presztízse, ha valaki az egész napját gürcöléssel tölti különben csak "naplopó" lehet...valahogy úgy érzem ez elég maradi felfogás sokaknál. Magam miatt nem is érzem gondnak, mert átsiklok nagyon sok olyan felett, ami másokat sokszor kellemetlenül érint, de látom itt is kérdésekben, meg máshol is hogy ez a hozzáállás valahogy sokakra hatással van.#sddssd
2017. júl. 24. 00:03
1/3 anonim válasza:
Mert a magyar ember mérhetetlenül irígy, kisstílű, begyöpösödött, befordult, depressziós, és rossz indulatú.
Számára minden fiatal drogozik, minden motoros bűnöző, minden művész meleg, minden jómódú ember csaló. De főleg azok mondják ezt, akik nem fiatalok, nem motorozhatnak, nem kreatívak, és nem jómódúak. De nem kell ezzel foglalkozni, csináld azt, amit szeretsz, és akkor, amikor neked jól esik. Ennyi.
2/3 A kérdező kommentje:
Teljes egyetértek. Csak mostanában elgondolkodtatott a dolog mivel nekem ez már réges-régen alapbeállítottság, így sosem figyeltem meg ezt a dolgot annyira, amikor fiatalabb voltam. De egy ideje azt vettem észre, hogy nagyon sokszor, ha elmegyek valahova társaságba hosszabb rövidebb idő után már menekülni van kedvem, mert sokan elkezdenek a melós "jajdesz.rnekem" témákról siránkozni én meg persze nem tudok hozzászólni, és utána meg jönnek bizonyos esetbe a célozgatások, ha bármit is hozzáfűzök, hogy " majd tudnák ha te is normális életet élnél" .....rossz elképzelni, hogy emberek ezt így bárkire rázúdítják, ezzel másokat mondhatni befolyást gyakorolva mi lenne a "helyes"....szomorúnak tartom...
2017. júl. 24. 00:19
3/3 anonim válasza:
A diszkót én sem szeretem, ettől függetlenül ha Te amellett is el tudod tartani magad, és jól érzed magad így, akkor szerintem semmi baj nincs ezzel az életmóddal. Szerintem az emberek azért ítélnek el mert sokan vannak akiknek apuci fizet ők pedig lébecolnak buliznak, a munkát hírből sem ismerik, és emellett még le is nézik azokat akiknek nincs pénzük ezt megtenni. Viszonylag sok ilyen van, gondolom ezért esel áldozatul te is az általánosításoknak. Vagy tényleg irigy emberekkel találkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!