Pszichopata-e a barátom?
Figyelt kérdés
Amikor megismertük egymást kedves volt, amolyan visszafogott úriember, de közben kiderült, hogy annyira mégsem az. A munkatársak, a kocsmában ülő ismerősök felé még mindig a visszafogott úriember imidzsét mutatja, engem viszont megállás nélkül zaklat, gyakorlatilag én töltöm ki a gondolatait, félóránként követeli, hogy szerelmet valljak - már a gyomrom is összeszorul, ha ezt kéri. Érzelmi hullámvölgyei vannak. Nem lehet kiszámítani, hogy két perc múlva jó kedve lesz-e vagy éppen elkezd sértegetni. Hiába mondom, hogy menjen el orvoshoz, letámadással reagál. Sokszor éjjelente tőr rá ez a viselkedés és van, hogy egyáltalán nem alszik. Olyan, mint aki az érzelmein keresztül próbálja kicsinálni magát.2017. aug. 5. 22:18
11/17 anonim válasza:
Akkor nem a való életben ismered?
12/17 A kérdező kommentje:
De a való életben. Én nem Magyarországról írok...
2017. aug. 7. 16:00
13/17 anonim válasza:
Hagyd el...az én életemet már tönkre tette egy. Tudom hogy abban reménykedsz, hogy változni fog a viselkedése, de soha sem lesz az az ember akit megismertél. Az az ember nem létezik.
14/17 anonim válasza:
Egyébként a leírásból úgy tűnik, valószínűleg borderline-os. Szóval minél hamarabb próbálj megszabadulni :/
15/17 anonim válasza:
A kulfoldi ferfiakknak mind ilyesmi problema van?!:D
Parom ugyan ilyen, viszont en nem engednem el ot emiatt. Valoszinu neki is lelki vagy mentalis problemai vannak, szerintem lekuzdheto csak rengeteg turelem es ido.. Kerdes az hogy raersz-e erre, + megeri-e neked?!
16/17 anonim válasza:
Kérdező, csak azért volt olyan, mert akkor ismerkedtetek össze! Éppen ezért, hogy milyen lesz a későbbiekben, az nem arról ismerszik meg, hogy veled milyen, hanem hogy másokkal milyen. Az ő személyisége nem olyan, mint amilyennek megismerted az elején. Ezentúl jobban ismerd meg az illetőt, mielőtt összejössz vele! Ettől függetlenül nem gondolom a barátodat rossz embernek, de idegrendszeri6mentális problémái lehetnek.
17/17 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, nehéz gyerekkora volt. Iskolaigazgató apja volt, aki nagy tekintélynek örvendett, de otthon nem jött ki a gyerekeivel. Az anyukájával viszont nagyon jó kapcsolata volt. A szülei már nem élnek, de nekem kicsit olyan, mintha az apja benne élne, mintha rajtam vezetné le a tinédzserévei alatt nem kiélt dühét. Amúgy apám is ilyen és neki is a saját apjával volt baja. Néha arra gondolok, hogy olyat választok, mint az apám, de amikor rádöbbenek, hogy valaki olyan, mint az apám, akkor mindig azt mondom magamnak, hogy két őrült már túl sok, mert mindkettőnek én vagyok az élete, egyik se a sajátját éli, mindkettő az enyémet akarja. Köszönöm a hozzászólásokat! Mentek a zöld pöttyök!
2017. aug. 15. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!