Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pszichopata-e a barátom?

Pszichopata-e a barátom?

Figyelt kérdés
Amikor megismertük egymást kedves volt, amolyan visszafogott úriember, de közben kiderült, hogy annyira mégsem az. A munkatársak, a kocsmában ülő ismerősök felé még mindig a visszafogott úriember imidzsét mutatja, engem viszont megállás nélkül zaklat, gyakorlatilag én töltöm ki a gondolatait, félóránként követeli, hogy szerelmet valljak - már a gyomrom is összeszorul, ha ezt kéri. Érzelmi hullámvölgyei vannak. Nem lehet kiszámítani, hogy két perc múlva jó kedve lesz-e vagy éppen elkezd sértegetni. Hiába mondom, hogy menjen el orvoshoz, letámadással reagál. Sokszor éjjelente tőr rá ez a viselkedés és van, hogy egyáltalán nem alszik. Olyan, mint aki az érzelmein keresztül próbálja kicsinálni magát.

2017. aug. 5. 22:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szociopata
2017. aug. 5. 22:21
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

"Olyan, mint aki az érzelmein keresztül próbálja kicsinálni magát."

A pszichopatáknak nincsenek érzelmeik, így nem lehet az.

2017. aug. 5. 22:22
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. Utánaolvastam a szocipatának. Lehet benne valami. Csak azt nem tudom hová tenni, hogy miért mondja el naponta minden egyes üzenetében, mondatában, hogy mennyire szeret és mennyire törődik velem. Szerintem a szeretetet nem kell minden mondatba beleerőltetni. Arról nem is beszélve, hogy inkább megszállottnak, mintsem szerelmesnek látszik.
2017. aug. 5. 22:31
 4/17 anonim ***** válasza:
16%
Szociopata
2017. aug. 5. 23:07
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Én is szociopatára tippelek, esetleg bipoláris személyiségzavar. Jobban jársz, ha most ott hagyod, mert ez csak rosszabb lesz. :/
2017. aug. 5. 23:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges. Hagyd el amig lehet
2017. aug. 6. 09:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőnek igaza van, ez egy tipikus bántalmazó, minél előbb véget vetsz a kapcsolatnak annál kevesebb szenvedéssel szabadulsz. Ne hidd el ha ígérgeti,hogy megváltozik a kedvedért - nem fog.
2017. aug. 6. 18:15
 8/17 anonim ***** válasza:
13%
Nem pszichopata, de nem is szociopata, szerintem inkább simán csak lelkibeteg.
2017. aug. 6. 18:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm... nem az én exemrol irsz véletlenül? :D najo, biztos nem, ő nem követelte napi harmincor, hogy elmondjam mennyire szeretem,de ha egyszer is kimaradt mondjuk a facebook beszélgetésbol az a fránya szeretlek szo, akkor kábé egy hétre megsértodott. És ez még csak a kezdet volt. Én azt mondom, hagyd ott. Nem éri meg. Ha szakítasz vele, fontos, hogy tiltsd le a telefonszámát, és az összes internetes feluleten,mert zaklatni fog. Nekem.még anyámat is felhivta. Az ilyen emberek nehezen törődnek bele, ha dobják oket,ugyhogy nehéz lesz. De kérlek, tedd meg ezt a lépést, a saját érdekedben. Kérlek.
2017. aug. 6. 21:20
 10/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló! Lehet, hogy az exedről írok, ha ő is angol. Az én barátom az. Ma megírtam neki, hogy vége, de kb. úgy reagált rá, mint aki nem is olvassa és minden rendben van...
2017. aug. 7. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!