Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért a ronda nők érzik...

Miért a ronda nők érzik magukat mindig jó csajnak?

Figyelt kérdés

Rengeteg elnézést de csúf nőt ismerek ( mármint ronda ember nincs ) de ok tényleg azok, nem csak az én számomra és mégis több önbizalommal rendelkeznek mint egy tényleg jó csaj. Nőknél vettem ezt észre és egyáltalán nem értem őket miért magasztalják ennyire magukat?? Ma is láttam egy csajt Facebookon igaz de kapot 20 likeot és megőrült "szép vagyok" ilyesmi hol élnek az ilyen nok de komolyan ? 😀 Hogyan lehetne megtanulni tőlük ezt a szintű butaságot, mert amúgy szerintem valamit nagyon jól csinálnak

24f

2017. aug. 5. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
A csúnyaság elvont fogalom. Lehet, ami neked ronda, másnak meg tetszetős.
2017. aug. 5. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Miért foglalkozol ezzel?
2017. aug. 5. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

támogatott önértékelési zavar. rengeteg ilyen van, nem csak nők.

valamiért mind azt gondolja, hogy nem létezik negatív vélemény, és aki ilyet mond rá, azzal nem kell foglalkozni, meg különböző kifogásokat gyártanak rá, hogy "nem is ismered", de valahogy ha dícsérik őket, akkor nem kell ismerned ahhoz...:D

de ebből azért van gond, mert ez kölcsönös, és mindenki dícsér mindenkit, meg győzködik egymást, hogy aki rosszat mond rá, az hazudik meg csak irígy :D így tehát egy ilyen súlyos önértékelési zavart nem is tudnak magukban diagnosztizálni. :D

ha egyszer megfordulna a világ, és divat lenne a magukat túl nagyratartó embereket szembesíteni a valósággal, akkor nagyon nagyot esnének pofára.

de ez nem következik be, szóval reménytelen.

te is úgy tudsz ilyen lenni, ha minél jobban vered a fejedbe azt, hogy aki rosszat mond rád, az hazudik :D

2017. aug. 5. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem linkelnél egy képet egy általad vélt ronda és szép nőről?
2017. aug. 5. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Mert aki ronda az kösse fel magát, vagy mi?
2017. aug. 5. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Mindenkinek joga van szépnek éreznie magát.
2017. aug. 5. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Kinek mi a ronda, ilyenen már ne kattogjál. Tökre lehet, hogy ami neked ronda, az nekem szép, ami neked szép, attól pedig sokan behánynának.
2017. aug. 5. 22:21
 8/9 Clay Morrow ***** válasza:
Ezzel pótolják.
2017. aug. 5. 23:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hol élsz, de az én ismeretségi körömben többnyire reálisan látják magukat a lányok és nők, beleértve magamat (ha egyáltalán nőnek/lánynak lehet nevezni ezzel a testtel és arccal, ugyanis egy iszonyatosan ocsmány teremtés vagyok). Elég sok ilyen visszajelzést kaptam már, szóval nem tévedek.
2017. aug. 6. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!