Miért a ronda nők érzik magukat mindig jó csajnak?
Rengeteg elnézést de csúf nőt ismerek ( mármint ronda ember nincs ) de ok tényleg azok, nem csak az én számomra és mégis több önbizalommal rendelkeznek mint egy tényleg jó csaj. Nőknél vettem ezt észre és egyáltalán nem értem őket miért magasztalják ennyire magukat?? Ma is láttam egy csajt Facebookon igaz de kapot 20 likeot és megőrült "szép vagyok" ilyesmi hol élnek az ilyen nok de komolyan ? 😀 Hogyan lehetne megtanulni tőlük ezt a szintű butaságot, mert amúgy szerintem valamit nagyon jól csinálnak
24f
támogatott önértékelési zavar. rengeteg ilyen van, nem csak nők.
valamiért mind azt gondolja, hogy nem létezik negatív vélemény, és aki ilyet mond rá, azzal nem kell foglalkozni, meg különböző kifogásokat gyártanak rá, hogy "nem is ismered", de valahogy ha dícsérik őket, akkor nem kell ismerned ahhoz...:D
de ebből azért van gond, mert ez kölcsönös, és mindenki dícsér mindenkit, meg győzködik egymást, hogy aki rosszat mond rá, az hazudik meg csak irígy :D így tehát egy ilyen súlyos önértékelési zavart nem is tudnak magukban diagnosztizálni. :D
ha egyszer megfordulna a világ, és divat lenne a magukat túl nagyratartó embereket szembesíteni a valósággal, akkor nagyon nagyot esnének pofára.
de ez nem következik be, szóval reménytelen.
te is úgy tudsz ilyen lenni, ha minél jobban vered a fejedbe azt, hogy aki rosszat mond rád, az hazudik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!