Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem idegesít ha...

Titeket nem idegesít ha valaki folyton órákig hívogat?

Figyelt kérdés

Ő 19 éves, én 18.

Komolyan annyira idegesít amikor valakinek van ilyen korlátlan beszélgetős csomagja és folyton hívogat. Ráadásul több órát dumálna, ha nem érsz rá még neki áll feljebb!

Odáig fajult ez hogy tűrtem vagy fél évig hogy valaki ezt csinálta velem. Mindig hívogatott, még 1-2 óra duma után is úgy kellet lerázni. Magamban már gyűlt a harag, főleg hogy még néha flegmáskodott is. Unatkozó barom volt, szinte tárgyként kezel "legalább annyira nem unatkozik".

Aztán egyszer nem bírtam felvenni, mert pont kint kellet segítenem, kb 30 perc volt. Erre bejövök és látom hogy 7 nem fogadott. De úgy hogy előtte nem sokkal beszéltem vele egy órát. Vissza hívtam, elkezdett örjöngeni hogy nem vettem fel.

Na itt ideges lettem, leugattam, kliadtam a dühömet. Mondtam ha többet hívni mert akkor szilánkosra töröm szét, addig ütöm míg mozog. Ha ott lett volna ketté törtem volna a gyereket.

Hogy lehet valaki 19 évesen ilyen nyomi hogy nem tudja lefoglalni magát ? (én 18)

2017. aug. 5. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs ilyen ismerősöm, és elég gyorsan meg is szabadulnék tőle, ha valaki bepróbálkozna ilyesmivel.
2017. aug. 5. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt képzeld el, hogy felnőtt emberek, akik néha segítséget kérnek, és hirtelen kell nekik valami, elvárják, hogy 0-24 ügyeletben legyek utána. Volt olyan, hogy ürge hívott 13:45kor, nem vettem fel, mert programom volt. 14:20-ig 3 percenként hívogatott, gyártott 20+ nem fogadott hívást.

Ezután rászoktam arra, hogy átirányítom a telefononmat egy ingyenesen hívható ügyfélszolgálati számra, viszonylag hamar leszoktatja az embereket a hívogatásról, mert robottal nem szeretnének beszélgetni.

2017. aug. 5. 12:23
 3/9 A kérdező kommentje:
De ilyen életképteleneket basszus . . Hiányzik az a szikla ahonnan ezeket ledobták.
2017. aug. 5. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl türelmes is voltál hogy eddig türted. De kid volt neked a hivogató??
2017. aug. 5. 12:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Osztálytársam.
2017. aug. 5. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
És ő is lány volt?
2017. aug. 5. 12:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Mind ketten fiúk vagyunk. Ő 19 én 18.
2017. aug. 5. 13:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Igy hogy mindketten fiúk vagytok,még furább a dolog..

De mi a fenéről tudott órákig beszélni?

2017. aug. 5. 13:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Minden hülyeséget elmond 50-szer. Az időjárásról, stb.
2017. aug. 5. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!