Miért állítja azt az ismerősöm, hogy nem vagyok normális?
Nem igazán undorodom az elvileg undorító dolgokotól, kiskorom óta szívesen megfogom a békákat, csigákat, gyíkokat és kesztyűtlen kézzel is megfogom a rohadt gyümölcsöket vagy a kutyagumit.
A "ronda/ijesztő" állatokat, például a hüllők többségét aranyosnak tartom.
Amikor nem otthon eszem, mindig a legfurább ételt választom az étlapról, mert próba szerencse, lehet hogy ízleni fog.
Szeretek olvasni ritka betegségekről, testi elváltozásokról, érdekességekről az emberi testről, pszichés betegségekről.
A kedvenc könyveim sem épp szép dolgokról szólnak, pl. Lolita, Battle Royale.
És az egyik ismerősöm (barátnak nem mondanám, mert unom hogy folyton megjegyzéseket tesz rám) azzal traktál, hogy őrült vagyok, nem vagyok normális. Miért mondja ezt? Viszonylag jól tudok kommunikálni, átlagosan(lányosan) öltözködöm, vannak érzéseim, nincsenek perverz hajlamaim, sem semmi ilyen. Miért tart őrültnek, csak mert lány létemre kevés dologtól undorodom?
szerintem inkább különleges vagy :D oké, a békáktól mondjuk undorodom én is, de én inkább csak nem értem meg, hogy valaki hogy nem tartja gusztustalannak, de ettől még nem tartom őrültnek.. mindenkinek van valami heppje, amit az átlag furcsának tart, ha meg nem, akkor szürke, és beleolvad a nyájba, ami szerintem sokkal rosszabb, mintha inkább egy kicsit jó értelemben kilógna a sorból. mert amíg ezzel másoknak nem ártasz, addig nincs gond :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!