Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok az emberek, akik mániákus...

Azok az emberek, akik mániákus vagy már beteges spórolók, mégis mire gyűjtenek?

Figyelt kérdés

Bár nekem nincs ilyen ismerősöm, de több műsort láttam már ezzel kapcsolatban, meg történeteket is olvastam ilyenekről.

A műsorban például valaki mindent újrahasznosított, nem húzta le soha a WC-t, csak nagywc után, hogy vizet spóroljon, sőt olyan is volt, aki milliomos volt, de a kukából túrt mindig össze sok mindent és az erdőbe járt bogyókat meg hasonlókat szedni, hogy enni tudjon. Tudom, hogy ez már beteges, de arra viszont már sehol sem tértek ki, hogy mégis mire spórolnak ennyit.

Volt olyan nő, aki izgatottan mesélte, hogy nem tudom mivel évi 6 dollárt spórol!

Akinek van ilyen ismerőse, vagy átélt ilyet, az tudja, mire spórolnak?

Egyik ismerősöm mesélte, hogy a nagybátyja jól keres, mégis véradásokra járkál ingyen belépőkért, ingyen kajaosztásnál mindig ott van mindenhol, hogy spóroljon. Pedig egyedül él, saját lakása van, és viszonylag sok pénze.

Aki nagyon vagy már betegesen spórolós, az mégis mire gyűjt úgy általában? Mert a műsorokból is csak az derült ki, hogy szinte soha nem adnak ki semmire sem több pénzt.

2017. aug. 2. 21:45
1 2
 11/13 anonim válasza:
És tényleg.:D Erre még sosem gondoltam:D
2018. febr. 28. 08:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
"Van, aki kiadni szereti a pénzt. Én megkeresni." (Ismeretlen milliárdos)
2018. okt. 13. 14:24
 13/13 anonim ***** válasza:
69%

Megélhetésre vagy váratlan kiadásokra.

Ezek az emberek, ha tropára megy a mosógép, elő tudnak rántani 100 000 Ft-ot egy újra bármikor. Vagy a gyereküket el tudják tartani, ameddig csak tanulni akar.

Vagy tudnak neki venni egy lakást pl.

2019. jan. 16. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!