Miért van az, hogy én tartom a kapcsolatot a barátaimmal, megis magányos vagyok?
Ha neked kell szaladnod a másik után, folyton te keresed őket, akkor nem is igazi barátaid azok az emberek.
De amúgy meg is válaszoltad a saját kérdésed. Hogy mindenkinek van egy kész élete, és te lemaradtál.
Próbáld meg megtalálni az örömet az egyedül töltött időben is. Menj kirándulni, tanulj, olvass, foglald el magad. Ha tükröződik rajtad, hogy elégedett vagy, és nem egy letargikus ember, akkor könnyebben fog menni az ismerkedés és a barátkozás is.
Az utadat ne is keresd görcsösen, mert csak annál rosszabb lesz. Inkább élvezd az életet.
Lehet bem teljesen jól csinálod. Attól lesz egy barátság mély, hogy megtunk nyílni egymásnak. Szóval olyan dolgojat tenni ki, aminek tétje van.
A másik dolog, hogy esetleg kis programokat próbálhatnál kettesben valakivel. Ha két ember van úgy könnyebb mélyen beszélgetni mintha több.
De ez a barátság nehéz dolog. Szerintem mindenkinek.
Ami fontos, hogy ne csapj be ajtókat sértődésből. Mert ez az egész hullámzik. Később lehet valakivel intenzív akivel most nem.
Előbb talán meg kellene ismerni önmagad.
Aztán, ha magadat már ismered, akkor kellene barátkozni.
Menjel egy kis időre önkénteskedni valahová, hogy megismerkedhess önmagaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!