Miután végeztünk a sulival nem tartjuk a kapcsolatot az osztálytársaimmal/barátaimmal, más is így van? Suli után eltűnnek a barátok is?
Középiskolás osztálytársaim nagy részével Facbook-on tartjuk a kapcsolatot leginkább. Néhányukkal személyesen is szoktam találkozni, de nem ez a jellemző.
Viszont rendszeresen vannak érettségi találkozóink.
A 35-ből kb 5el beszéltem egyáltalán az elmúlt 3 évben(mióta végeztünk), de kb csak eggyel tartom a kapcsolatot.
Kettővel (fél) évente egyszer beszélünk, a maradék kettővel meg csak egyszer beszéltem azóta.
Az 5ükön kívül töröltem a többit a barátaim közül. Ők nem kíváncsiak rám, én sem annyira rájuk
Én ahogy leérettségiztem,onnantól kezdve mintha nem léteztem volna számukra. Na jó egy jó egy darabig (fél évig) tartottam a kapcsolatot 3 emberrel. Utána már abszolút lekopott mindenki 1-2 ember időnként rám ír,de ennyi.Inkább a jelenben élek már. Érettségi után elmentem melózni ott megismerkedtem egy lánnyal,legjobb barátnők lettünk,októberben lesz 3 éve :)
Most pár hónapja nagyon jó munkahelyre kerültem, fiatalos csapat,érdeklődési kör ugyanaz szinte. 6 kollégám van, 1-2 vel vagyok nagyon jó viszonyban,velük szerintem a későbbiek folyamán igazán jó barátságban leszek,de azért a sok meló miatt nem sok közös programot tudtunk szervezni,de a szeptember nagyon jó lesz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!