Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha keveset beszélek, az azt...

Ha keveset beszélek, az azt jelenti, hogy önbizalom-hiányos vagyok?

Figyelt kérdés

És ha önbizalom hiányos vagyok, az azt jelenti, hogy nem merek megszólalni, amikor szükséges?

Én keveset beszélek, mert ezt bölcs dolognak tartom. És önbizalom hiányom is van, mert sok negatív hatás ért. De ettől még meg tudok szólalni, amikor meg kell szólalni.

Nem azért mert szeretek beszélni. Nem azért, mert nem félek. Azért, mert kell. Mert a lelkiismeret úgy diktálja.

2017. aug. 2. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért a kategóriák felsorolása hiányos. Van olyan csoport is, hogy valaki azért beszél, mert szimplán szeretne információt cserélni a másik emberrel.
2017. aug. 2. 21:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem van némi önbizalomhiányom, és én sem pofázok feleslegesen, hacsak nem piáltam, vagy nagyon jól érzem magam egy bizonyos társaságban.

Viszont azt érzem, súlya van, amikor megszólalok. Figyelnek rám, nem néznek jobbra-balra miközben beszélek, nem ásítoznak stb.

Amikor csajokkal vagy, próbáld meg összeszedni magad mert ritka, akiknek bejönnek a csendes pasik. Gondolom kezdeményezni sem nagyon szoktál emiatt.

2017. aug. 2. 23:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Még arra jöttem rá, hogy sokszor azért nem beszélek, és erőltetem a kommunikációt, mert nem érdekel a téma, esetleg semmi nem érdekel, szívesebben ellenék a saját gondolataimmal, mint hallgatni hétköznapi baromságokat.
2017. aug. 2. 23:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Mai vilagban inkabb azok ervenyesulnek, akiknek akkora a szaja, mint a Becsi kapu. Hiaba tartozik valaki a csendesebb emberek koze, ezt a tobbiek nem fogadjak el, nem tudjak megfeleloen kezelni.Elkonyvelhetnek butanak, esetleg atgazolhatnak rajtad, vagy lehet olyan is, aki majd atakar formalni a sajat kepere. Az embernek muszaj kinyitni a szajat, mert kulonben csak a masok akarata ervenyesul.
2017. aug. 3. 07:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Így van sajnos. Rengeteg olyan ismerősöm van, aki annak köszönheti a pozícióját, munkáját, hogy össze-vissza dumál, akár hazudozik is. Teljesen mindegy mit, csak pofázzon valamit. Nagyon sokan vevők erre.
2017. aug. 3. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!