Nektek mi a véleményetek erről az alakról?
Rusnya
100
8
Nem járnék vele. A feje se tetszik.
A molettséggel nincs bajom, de ez a nő szét van esve, és a lába is X + erősen lúdtalpas. Ha nem fogy le sürgősen, pár év múlva menni se fog tudni.
Viszonylag magas, én 172-175cm körülinek tippelem, (lehet rosszul tippelek) és azért egy 17-18kg felesleg tuti van rajta, de ha 22kg-t fogyna se lenne girhes.
Szerintem 80-85kg lehet.
Nem olllllyan durván kövér, de azért aki a normál testalkatot szereti, annak ez nem esztétikus.
Valakinek bejön.
0-10-es skálán szerintem (most a 200-300kgs embereket hagyjuk ki légyszi) olyan 6-os lehet? A skálákban sosem voltam jó, tehát lehet tök irreális amit mondok :(
Az élelmiszeripar mára erősen összefonódott a gyógyszeriparral. Szinte mindenbe cukrokat, szénhidrátokat rejtenek el, szinte kötelezővé téve ezzel az elhízást. Sokan a fél karjukat adnák, ha le tudnának fogyni, de a gluténfüggőség komoly akadály.
Egyébként valószínű, hogy a képen szereplő hölgyemény is a fél karját adta. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!