Titeket milyen emberi tulajdonságok idegesítenek a legjobban?
Aki életképtelen. Semmire nem képes egyedül, mindenhez segítség kell neki, és még csak nem is akar ebből kilépni.
A másik amit utálok, ha valaki a rosszat egy ártatlan emberre projektálja ki. Ha mondjuk rossz napja volt, biztos összeveszik az otthoniakkal, vagy ha ő önértékelési zavaros akkor mindenkit szidnia kell.
Én azt gyűlölöm, ha valaki kigúnyolja és cseszteti a másikat, mert szerinte ez vicces.
Az olyan embereket is nagy ívben elkerülöm, akik minden áron bele akarnak pofázni a mások életébe. (Majd ők megmondják nekem, hogy mit kell gondolnom egy adott témában, vagy hogy hogyan kellett volna cselekednem!)
Gyűlölöm az áldozathibáztatókat is, akik szerint ha bántalmaztak valakit, maga tehet róla.
A kétszínűség és az erőszak is undorító tulajdonságok. Kerülöm azokat, akik a háta mögött kibeszélik a másikat.
Ezen kívül rühellem az iróniát és a szarkazmust, meg azt is, ha valaki nem magyar kifejezéseket használ, illetve a számomra érdektelen, felesleges csevegést sem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!