Ti értitek ezt a hisztit?
Egy sráccal beszéltünk az egyik barátjáról, akinek megnéztem a Fb-oldalát. Kb.minden nyilvános volt nála, még a családtagok is, zene,...minden. Tudta, hogy megnéztem, mert elmondtam neki.
Aztán nemrég összevesztem ezzel a fiúval, akinek a barátját megnéztem a Fb-on, és elkezdett azon hisztizni, hogy én minek néztem meg a haverját a Facebookon, meg hogy nem kell mindig nyomozgatni...stb. Miről beszél? Ez normális? Ha valaki nyilvánossá teszi a képeit, adatait, akkor nyilván azért teszi ezt, hogy mások is lássák, nem?
Nem értem ezt a felháborodást. Ha nem akarja, hogy bárki nézegesse a képeit, akkor szerje le. Nem kell feltölteni, ennyire egyszerű.
De nem ez az első eset, hogy valaki azon csámcsog, hisztizik, hogy mások megnézték őt a közössègi oldalon. Hát akkor zárja le, vagy ne töltse fel, de a legjobb ha törli magát. Ez a véleményem.
Ezek ilyen műhisztik a részükről, igaz? De minek van erre szükség?
Aztán amint letiltottam, akkor meg azon ment a hiszti, más oldalról irogatott, megkeresett.
Találkoztatok már ilyen emberekkel?
Nekem is addig volt csal nyilvános míg a főnököm (nem is egy) kezdett csámcsogni rajta, kikérdezni az ismerőseimről, stb aztán még nekik állt feljebb hogy hogy merészeltem beállitani hogy csak ismerősök láthassák.
Valo igaz, a nyilvános üzemmod támadási felület. Nem szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!