Férfiak akik 10 vagy több éve vagytok együtt egy nővel ti értitek a női gondolkodást?
Olyan, hogy "nöi gondolkodás" nincs, az egyes nök közt igen nagy különbségek vannak.
Ez olyan buta általánosáitás, mint a "minden férfi CSAK szexet akar", "a férfiak primitívek, isznak, böfögnek, gusztustalanok", stb.
Az ilyesmiknek nem sok alapja van, de "jól hangzik"
Ha valakivel együttélsz tizenéve, akkor -amennyiben ez tényleg EGYÜTT és nemEGYMÁS MELLETT - már ismered az adott nöt annyira, hogy emgérted a gondolkodásmódját.
Én 28 éve élek vele együtt, és annyira összeszoktunk gondolatban is, hogy gyakorlatilag minden reakciót elöre tudnunk a másikról.
Eleve a megközelítés a rossz, így nem is fogod megérteni.
Nincs olyan, hogy női logika.
A nőknek intuícióik vannak.
Ha ezt megérted, egyből sok minden megvilágosodik.
Egy nőtől a mindennapi életben logikus gondolkodást várni, az pont annyira reménytelen, mint egy férfitól racionalitást és logikát nélkülöző, érzelmi alapú intuíciókat várni, és hogy megérzés alapján hozzanak döntéseket.
Tessék, gyönyörű önigazolás! :)
Bizonyított dolgokat mondtam, tehát hasznos választ, a nők viszont az érzelmeikre alapozva mégis a lepontozás mellett döntöttek, mert képtelenek a mindennapi döntéseik során a logikus gondolkozásra.
Ezt saját maguk bizonyították be. :D
Istenem, de szeretem ezt a női logikázást... pedig a férfiak is tudnak tök logikátlanul viselkedni.
Párom pl. nem szereti a saját keresztnevét, de a fiunk majd viselje az övét... ebben mi a logika?...
"az pont annyira reménytelen, mint egy férfitól racionalitást és logikát nélkülöző, érzelmi alapú intuíciókat várni, és hogy megérzés alapján hozzanak döntéseket"
ès szerinted amikor összeverik a szomszßedot, mert nem tetszik a kinézete, akkor az RACIONÁLIS döntés? Mert szerintem érzelmi alapon történö HIBÀS döntés.
Emellett nem egy nö van, aki mérnök vagy inforamtikus, ami egyértelmüen logikus gondolkodást igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!