Férfiak akik 10 vagy több éve vagytok együtt egy nővel ti értitek a női gondolkodást?
#10-es!
Van ám sötétség rendesen!
Egyrészt saját magad ellen érvelsz, mikor azt mondod, hogy egy férfi érzelmi alapon dönt, erre nagy okosan felhozol egy olyan példát, amiben szarul dönt. :)
Akkor nagyon profi lehet ezen a téren , nem?! :D
Ezen kívül NEM mondtam, hogy ne tudnának érzelmi alapon dönteni!!! Ne akarj olyat állítani, amit nem írtam!!!
Ne az indokolatlan sértettség beszéljen belőled, hanem erőltess egy kis logikát magadra. Tudom, nehéz. :)
Azt írtam, hogy elvárni nem lehet tőlük, hogy az esetek többségében ilyen alapon döntsenek, méghozzá jól.
Mint ahogy azt se mondtam, hogy egy nő ne tudna racionális döntést hozni.
Igen, szólhat erről a munkája.
De a mindennapokban a magánéletében egyáltalán nem ez a jellemző.
Ja, még mielőtt belekapaszkodnál ebbe a szalmaszálba: Igen, van ilyen . 1000-ből 1.
1000-ből 1-nél pedig megengedem magamnak az általánosítást, tekintve, hogy a kérdés se egy adott emberről szól, hanem egy általánosításról.
Szép álmokat, kislányom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!