Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a hátránya katonának lenni?

Mi a hátránya katonának lenni?

Figyelt kérdés

Jövőre érettségizem és őszintén megmondva nincs kedvem egyetemre menni, de mivel szakmám sem lesz, ezért úgy döntöttem bevonulok katonának. Tehát nem rendészetin tanult katonának, hanem egyszerű közkatonának.

Ahogy olvasgatom a dolgokat nem tűnik annyira brutálisnak a felvételi és ahhoz képest a kezdőfizetés is korrekt..

Pont emiatt nem egész értem, hogy miért nem hallom minden második embertől (pl a rengeteg egészséges nyolcosztályos munkanélküli a falunkban), hogy beáll katonának?

Tehát oké, fizikailag nehéz, de rengeteg munka van ami nehéz és ennél rosszabb fizetést kapnak érte, ráadásul ehhez nem is kell több évig iskolába járni.

Valami nyilvánvaló hátránya biztos van, de egyszerűen én nem látom.

17/F

2017. júl. 31. 18:17
1 2
 11/14 Clay Morrow ***** válasza:
24%
2017. júl. 31. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Sokan meg azt hiszik hogy a kommunista katonasag van meg ervenyben, masok meg inkabb otthon ulnek a segely varva mint dolgozzanak 3x akkora osszegert. Egyszeruen nem tudjak mi tortenik keritesen belul ezert inkabb tavol maradnak.

Erosen alakulat es parancsnok fuggo hogy milyen eleted lesz.

Kezdofizetes lehet keves, de nalam 10 ev alatt 2.5x tobbet kapok most.

Lehetoleg nem operativ alakulatot keress, kommunimacios vagy szanitec funkcioval, es kiraly eleted lesz.

2017. aug. 1. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
Akinek nem elég az alapfizetés, jelentkezhet külföldi misszióra hogy megszedje magát (ha keresnek katonát olyan fegyvernemben), csak hát ott meg nyilván megvan az esélye, hogy lelövik. Sajna ez nem olyan, mint a Call of Vérpistike, hogy eltalálnak, fölveszek medikittet oszt +50 életerőt visszakapok, meg elszedem az ellenségtől a chaingunt & raksivetőt...
2017. aug. 1. 20:20
 14/14 A kérdező kommentje:

Igazából ez a fizetés nekem okés, a kevés szabadság sem baj (sőt, az inkább jó), és eddig is mások utasításait követtem egész életemben, tehát ez sem probléma.

Most viszont kicsit beparáztam amiatt, hogy azt írtátok hogy nehéz a bentmaradás.

2017. aug. 2. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!