A fiúk miért szeretik jobban, ha a barátnőjük kiengedve hordja a haját?
Figyelt kérdés
2017. júl. 31. 00:15
11/15 anonim válasza:
Egyértelműen vonzóbb úgy, kiemeli a nőiességét.
Nem vagyok tisztában a pszichológiai részével, de pl hivatalos ügyben, vagy egy vizsgán, ha egy nő férfivel találkozik, akkor a válla mögött v feltűzve van a helye. Ez a tudatalattiban jelez valamit, eltávolítja a női képet, pl a férfi vizsgáztató nem lesz (annyira) előítéletes a nő vizsgázóval szemben.
Van ilyen, nézz utána!
12/15 anonim válasza:
Ízlés kérdése,meg kinek mi áll jól. Engem többször leszóltak,hogy nyáron miért csak összefogva hordom a hajam, de nem értik meg,hogy ha nem fogom össze, 1 perc múlva folyik rólam a víz,mert rettemtő dús hajam van,és akkor meg az néz ki sz@rul, igénytlenül. Ősszel, télen, mindig kiengedve hordom, mert jobban áll. De néha fontosabb hogy ne follyon rólam a víz,mint hogy másoknak mi tetszik :) De szerintem is szebb kiengedve.
13/15 anonim válasza:
A kiengedett haj egyszeruen jol nez ki es kesz. Jobban tukrozi egy lany szepseget es tisztasagat. Legalabbis ez az en velemenyem
15f
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy időt szántatok a kérdésemre és válaszoltatok! Puszi mindenkinek.
2017. aug. 1. 22:18
15/15 anonim válasza:
Nos, akkor mi vagyunk szokás szerint az ufók a férjemmel, ugyanis neki mindig is az tetszett, ha össze volt fogva a hajam. Valószínű nem lehet véletlen, mert kifejezetten olyan arcformám van, amihez izgalmas egy rövid frizura, hosszúval jellegtelen és átlagos vagyok. Mostanában kócos pixiere váltottam... nem bánja, imádja, hogy bele lehet túrni hátulról :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!