A fiúk miért szeretik jobban, ha a barátnőjük kiengedve hordja a haját?
Mert a kiengedett hajat nőiesebbnek, szexibbnek érezzük, a gazdáját lazábbnak, vonzóbbnak.
Nézd meg a szépségversenyek döntőseit, ők tudják, milyen hajhosszúság és hajviselet jön be a legjobban a férfiaknak.
Kiengedve sokkal természetesebb, és a legtöbb lánynak sokkal jobban áll.
Illetve teljesen más karakterisztikát adhat az arcnak az összekötött, kontybafogott, befont haj, és lehet, hogy annyira eltérő, hogy nem is hasonlít az igazi arcodhoz.
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb lány még normálisan összekötni sem tudja a haját. Olyan erős copfot csinálnak sokan, hogy szemből olyan hatást keltenek, mintha kopaszok lennének. Szerintem ez undorítóan néz ki. Vagy éppen nem tudnak kontyot csinálni, és csak valami otromba gombóc lesz a fejükön.
Bár ez nem fiús szempont, de a mindig összekötött haj eléggé roncsolódik és nem egészséges a hajnak. Ha pedig a hajgumival félbe töröd a hajad, akkor azt már összefogva sem fogja szeretni senki, mert nagyon csúnya lesz.
Mert a haj a nő koronája.
Olyan, mint oroszlánnak a sörény.
Keretet ad az arcnak.
Nem tudok rá válaszolni, mert ami engem illet, ez nincs így.
Kinek mi áll jobban. Van, akin a kiengedett haj tetszik jobban, van, akin az összefogott.
No versbe is foglaltam:
Engedd ki szép tincseid, a haj a nő koronája
Fenséges és szilaj, akár az oroszlán sörénye
Egyengesse vállad, mint földet traktor boronája
Ragyogjon úgy, akár az angyalok büszke s tört fénye
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!