Nem mondja meg, mi baja van. Mit tudnátok erre mondani?
Beszélgetni kezdtem egy volt osztálytársammal, aki azt javasolta, hogy találkozzunk személyesen. Először annyit mondtam, hogy még nem tudom. Félreértett. Azt válaszolta erre, hogy szerinte kár ha nem akarok találkozni vele, de lényegtelen. Pontosítottam, hogy nem tudom mikor, tehát ez nem elutasítás volt. Mondta nekem, hogy nyugodtan írjak rá Facebookon, ha szeretnék beszélni.
2 nappal később leírtam neki, hogy milyen napokon érek rá, és megbeszéltünk egy napot a személyes talira. Megvolt az időpont és a helyszín is. Gondoltam akkor ezt megbeszéltük, de folytatta a beszélgetést...
Lényegében egymás életéről, meg ilyenekről beszéltünk, aztán megemlítette a munkáját, amibe belekérdeztem.
Erre az volt a válasza, hogy hosszú lenne leírni. :D Majd elkérte a számomat.
Mondtam neki, hogy van időm. Aztán vártam.
10 perc után megnéztem, hogy ír-e egyáltalán, de jelezte a Fb, hogy már kilépett. Elköszöntem tőle egy sziával, aztán továbbléptem. Megláttam, hogy nincs az ismerőseim között onnantól, és le is tiltott, mert se üzenetet nem tudtam neki írni, sem az adatlapja nem töltődött be.
Írtam neki egy másik oldalról, megkérdeztem megbántottam-e valamivel, mi baj történt, de nem válaszolt, hanem egyből letiltotta azt is.
Másnap kijelezte a Fb, hogy elolvasta az üzenetemet, ami az elköszönés volt az én oldalamon, majd újra letiltott.
Azt már meg sem kérdezem, hogy tudott hirtelen újra letiltani engem, ha van a feloldáskor egy 48 órás időlimit, ameddig nem tud újra letiltani, mert ez rejtély számomra.
Inkább azt nem értem, hogy hirtelen mi baja lett. Egy barátomnak megmutattam a beszélgetést, és ő sem érti az egészet. Egy lezáratlanul hagyott beszélgetés, amiben normálisan beszélgettünk, majd hirtelen, köszönés nélkül letilt.
Pedig ő akart velem találkozni.
Valami viselkedészavar lehet?
Ha barátnő lett volna, akkor nem akart volna találkát kezdeményezni, hisz tudta volna hogy a barátnőjének ez nem jönne be. És annyit is tudott volna írni, hogy a barátnője miatt nem akar veled beszélni, stb stb.
Értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!