Mire szoktatok gondolni?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy amikor unatkoztok stb. Mi jár a fejetekben? Csak kíváncsi vagyok rá.2017. júl. 26. 20:46
1/7 anonim válasza:
Amikor unatkozok, olyanokon mikor fogok meghalni mikor vesztem el a szüleimet, jól fogok-e keresni, mi lesz a munkám, valaha bejutok-e főiskolára. Akire felnézek azzal valaha fogok-e találkozni, beszélni vele, Vajon lenéz-e engem, mert nincs diplomám...próbálok kevésbé stresszes lenni
2/7 anonim válasza:
Szerelmen, az élet értelmén, a hobbimon, karrieren, aztán a szexualitáson. Utána már nem unatkozom. ☺
3/7 anonim válasza:
Hát, igazából marha sok minden... De itt van pár, a főbb témáim közül: családi stressz, fiúk, könyvek, bakancslista, az emberi hülyeség, hogy hogyan küldjem el az alsó szomszédainkat németül a búsba, szex, szerelem, háború, iskola, rubik kocka és a jövő.
Ja, és nem utolsó sorban, hogy mivel űzhetném el az unalmamat.
4/7 Clay Morrow válasza:
Többnyire sok hülyeség, fantázia, filmek és szuper képességek beépítése az életembe, persze mindez a fejemben. Vagy épp azon, hogy mit kéne csinálnom, hogy ne unatkozzak.
5/7 anonim válasza:
Általában vagy komoly filozófiai dilemmák és kérdések, de nagyon sokszor apró saját problémáim, például egy programozási gubanc, vagy valamilyen egyéb ötlet.
Unatkozni sohasem szoktam, nem ismerem az érzést.
7/7 anonim válasza:
Jó lenne már nem felébredni egy reggelen, - mert elegem van abból, amit manapság "életnek" neveznek úgy általában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!