Leszbikus lányok, nők! Mivel szeretek foglalkozni a szabadidőtökben?
Kérlek, írjatok kort is, ill. azt is, milyen típusú leszbikusok vagytok! (Arra vagyok kiváncsi, hogy a fiús, unis és nőies leszbikusok miben különböznek-e a hobbijaik terén.)
Kérlek, ne azt írjátok, hogy a párotokkal lenni, hanem, hogy önállóan mit szerettek csinálni.
Köszönöm!
Helló :)
A szabadidőmet legjobban a barátaimmal szeretem tölteni, mozi, kávé, filmezés, koncert stb :)
Ha viszont egyedül vagyok leginkább olvasok, futok 💪 vagy sütök! :)
20L és nőies!
Nekem jelenleg az edzés a mindenem, de ezen kívül még nagyon sok mindent szeretek csinálni.
21/L nőies
Kedves Utolsó Válaszolóm!
Nem arra voltam kíváncsi, hogy vannak-e speciális leszbikus hobbik, hanem mivel nem ismerek sok leszbikus lányt/nőt magamon kívül, érdekelt, hogy más ilyen beállítottságú nő mivel foglalkozik a szabadidejében, ill. az érdekelt, vannak-e rokonlelkeim, akik hasonló hobbikkal töltik az idejüket, mint én. Ahogy látom, rajtam kívül is vannak művészi tevékenységekkel foglalkozó nőies leszbikusok, aminek nagyon örülök.:)) Azt hittem, kb. egyedül vagyok az érdeklődési körömmel, de úgy néz ki nem :)
Mindenkinek köszönöm, aki hozzászólt vagy írt nekem! :) És jöhetnek még kommentek! ;)
Én szeretek zenét hallgatni/előadni,olvasni,videókat nézni(youtubeon) :)
14/l/l
Én sem túl nőiesnek,sem túl férfiasnak nem gondolom magam...Úgy gondolom,hogy egy nő,bárhogy öltözik is,lehet nőies,hiszen hát...érted,nő.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!