Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon miért nem tud...

Magyarországon miért nem tud mindenki a saját dolgával törődni? 16/L

Figyelt kérdés
Az egyik rokonom kint él amerikában és a múltkor beszélgettünk, hogy itt nem tudok olyan dolgokba öltözködni, amilyenekbe én akarok, mert mindig valaki beszól arra hogy, hogy öltözködöm, hogy viselkedem stb. ott kint meg annyira letojják, hogy miben vagy. Mindenki a saját dolgával törődik sőt ott az emberek többsége még normálisabb is ahogy hallom.. De itt a vad idegenek is úgy néznek rám mint egy idiótára. Amúgy kicsit Ariana Grande-s stílusom van, vagyis a hajam sokszor úgy hordom ahogy ő, meg kicsit ez a kislányosabb a beütésem. Egy kicsit még hasonlítok is rá az ismerőseim szerint. A ruhákat illetően pedig szinte csak ilyen laza egy két számmal nagyobb pólókban járok. Vagyis tényleg kicsit Amerikai stílusom van. De hogy azt mindenkinek meg kell nézni, vagy be kell szólnia.. nem értem ez mire jó? Mikor tényleg jól érzem magam a bőrömben és csinosnak érzem magam ezekben a ruhákban akkor miért kell beszólni? Mondjuk annyira nem érdekel csak nem értem a reációt, valaki magyarázza már el :DD előre is köszönöm :3

2017. júl. 24. 10:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor ezért néznek ki ennyire.
2017. júl. 24. 10:43
 12/17 A kérdező kommentje:
#9 én se értem hogy ez mire jó.. sokan mondták már, hogy irigylik a személyiségem nert amúgy én kb. mindenkivel jóban vagyok, mindenkivel képes vagyok beszélgetni meg azt csinálok amit akarok még az utcán is ès nem érdekel ki mit gondol. Csak néha zavaró hogy néhányan ha a szemükkel ölni tudnának már rég a temetőben lennék. Meg úgy szeretem amikor végig néznek rajtam és nem zavarja, hogy látom és pofákat vágok hozzá😂
2017. júl. 24. 10:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Jó a stílusod, csajszi! 😊

üdv.:Egy magyar srác 😁

Amúgy ha gondolod privátban kifejtem a lényeget, olvastam már erről a "magyar búvalbéleltség"-gel kapcsolatban dolgokats én pl.osztom a véleményüket

2017. júl. 24. 10:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Nyugi sok itt az élettelen:Den meg egy barátnőm azért nem voltunk szimpatikusak egy srácnak mert szőkek vagyunk na erre mit ne mondjak.nem is ismert a gyerek minket de már véleményt alkotott h mi semmire nem fogjuk vinni az életbe és a sarkon fogjuk keresni a pénzünket.aki meg beszol neked annak esze mint egy tyúknak de most komolyan:Dne érdekeljen ki mit mond mert ok rosszindulatú emberek akik mindig csak megakarnak felelni a többi embernek ezáltal szoronganak h ki mit gondol róluk.te legyél más aki lenni akarsz én is így teszek;)
2017. júl. 24. 12:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Szíjjá le kérdező! :D De addig is megtömném a lyukadat, amíg készülődsz hozzá. :D
2017. júl. 24. 15:16
 16/17 anonim válasza:
Az mégis kit érdekelhogy mit mondanak/gondolnak rólad az emberek.Az a lényeg hogy te jól érrzd magad a bőrődben.Még is ki fogja neked megmondani hogy vegyél föl fehér blúzt fekete szoknyát?Ha??Ízlések és pofonok!Legyél rá büszke hogy ilyen vagy!
2017. júl. 25. 15:54
 17/17 anonim ***** válasza:
mer nekem nincs semmi dolgom.
2023. jún. 22. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!