Egy ilyen személyiség számotokra mennyire ellenszenves?
Szereti
-a fekete humort
-kárörömöt
Megszállott
Optimista
Magas ambíciói vannak ("I began in humility, but my ambition was limitless.")
Hatékonyan gondolkodik teóriákról és ötleteiről
Ezek főleg a pozitív közérzetéhez tartoznak és tehát van humora, de többnyire nagyon sajátos.
A teszetosza-buta és irigyeknek rémálma;)
Nem az:))
Rólam van szó, húszas éveim első felében járó "férfiként".
Azért kérdezem mert amikor ezt linkeltem egy állatvédőnek, aki nem csak érzékeny, hanem inkább túlérzékeny, ezt linkeltem és rögtön moderálva lettem:
Vagy amikor azt állítottam, hogy egy nőn a vastag vádli engem a kövér emberekre emlékeztet és inkább nézzen olimpián hogy ebből egészséges variációkat lásson az aki így ábrázol, akkor jelentősen le lettem pontozva.
A ki(-be) Bszott Body Inflation meg a nagy mell, nagy segg női ideál ábrázolásából mintha valamennyire sok lenne és a tudatlak, akiknek a nagy rész nyájasított, annak ez tetszik.
Talán tegnap volt olyan, akit annyira padlóra küldött a poénom, hogy bannoltak.
Aki ilyen állításokat még mindig viccesnek tart vagy simán csak egyetért legalább az egyikkel, azzal lehet hogy szívesen beszélnék.
3-4 esetet említettem és az a "poén" az utolsó ezek közül. Egy viszonylag hülye nyelvtani értelmezésről szólt az az állításom.
Az hogy van akit annyira túledzettnek ábrázolnak és ami egy olyan időszakba kellene illeszkedjen, ahol a muskéta a leghatékonyabb lőfegyver, az simán hülyeség.
Az EZ a bekezdés után írtak inkább csak személyes véleményt tükröznek, ahelyett hogy az eredeti poszttal komoly összhangban lennének. Most nem tudtam eléggé tartani magam az eredeti témához. A további válaszolók külön jelezzék a két dologról a véleményüket, ha kívánnak véleményt mondani. A fő téma, ha nem is tűnt egyértelműnek, de még mindig az, hogy miért pontoznak le és moderálnak engem.
Ocsmány egy fétisnek tartom az ilyent, a való életben pedig a kifejezetten nagy, az adott testrészekből elég taszító tud lenni és veszít a dekoratív értékéből. Hosztesznek talán ilyenből kevesebbet hívnak meg például, ami talán jobban jelzi azt, hogy az embereknek mi tetszik és hogy mi szexi, mint az, hogy mi számít népszerűnek az interneten vagy épp néz ki "jól" egy adott ábrázolási módban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!