Bocsánat előre a sokak által majd durvának ítélt kérdésért! Mit gondoltok, miért siratják ennyien most a linkin park énekesét? Mitől olyan nagyszerű ember ő?
én nem siratom mert azt se tudom ki volt.
szóval számomra nem sok vizet zavar a halála.
egyébként a sztárok halálánál 99%-ban a rajongóik meggyászolják őket, mert ezt így szokás, és trendi.
Nyilván azok siratják, akik szerették.
Én csak pár híresebb számukat szerettem, azokat is régen, azt se tudtam, hogy hívják a frontembert. De amikor olvastam a neten, hogy meghalt / öngyilkos lett, az számomra megrázó volt... Ilyenkor valami olyasmit is érez az ember, hogy "most lezárult egy korszak".
Megrázó, mert fiatal volt, megrázó, mert öngyilkos lett.
Igen, sokan mások is meghalnak, de mivel őket nem ismerjük őket, nem érdekel a haláluk sem. Ha meg meghal valaki, akit ismertünk, akár csak a szomszédasszony az, vagy egy volt iskolatárs, ha egy szót se beszéltünk vele életünkben, akkor is megrázó a tudat, hogy fiatalon elhunyt... :-(
Elég jó zenét nyomtak és ezáltal kapcsolatba kerültek az emberekkel.
Kicsit/nagyon ott volt lényegében az emberekkel és ez most így megszűnt.
Engem nem zavar, hogy meggyászolják, sokan szerették.
Az egyetlen, amit én is sajnálok, hogy más művészek nem kapnak ilyen figyelmet.
Pl.: Bajor Imre halála jóval kevesebb port kavart emlékeim szerint, pedig a magyar művészvilág egy szereplője volt, ami már így is haldokló félben van.
De nagy valójában nem tudom...nekem mások a nézeteim és értékeim.
"Bajor Imre halála jóval kevesebb port kavart emlékeim szerint,"
Mert kevésbé volt ismert a munkássága a fiatalok körében, ugyanis ha megnézed, nem a 40/50-es korosztály van kibukva.
Na mondjuk nem mintha Bajornak olyan nagy dolgai lettek volna, amire annyira oda kellett volna figyelni.
Részemről egy átlagember volt, nem hatott meg a halála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!