Szerintetek meg lehet gyógyulni önfejlesztő könyvek olvasás által?
ha csak olvasod attól nem fogsz meggyógyulni, alkalmazni is kell, el kell gondolkodni rajta.
Kérdés, hogy mennyire vagy a béka segge alatt mentálisan.. ha nagyon, akkor kétlem, hogy egyedül ki tudsz mászni.. persze nem lehetetlen.. ha csak kicsit, akkor lehet.
Nekem se volt önbizalmam középsuliba, azóta felismertem és elfogadtam, hogy baj van! Ez majdnem 5 évembe telt.. mármint az elfogadás és a belátás, hogy ez így nem mehet tovább.
Utóbbi 2 évben próbálom más szemszögből nézni a dolgot, máshogy hozzáállni a problémákhoz. Igen javult az önbecsülésem, simán beszélek 30-40 ember előtt anélkül, hogy összeakadnának a szavak, vagy vörösödnék mint a a paprika. Ez 7 évvel ezelőtt nem ment volna!
Lehet fejlődni, ha akarsz fejlődni! Viszont olvasgatás nem fog rajtad segíteni és nem megy egyik napról a másikra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!