Ez a jelenség miért van?
Ha látok egy mozogni alig bíró kihizlalt tacskót,akkor a gazdáját feljelenthetem állatkínzásért és még aznap kimennek hozzá az állatvédők,állatmentők.
Amúgy ez a leggyakoribb fajta állatkínzás.
De ha látok egy 14 évesen 160 centis 80-90-100 kilós gyereket,akkor az mindenki szerint teljesen rendben van és nincsen szükség külső beavatkozásra.
Nem tudom miért foglalkozol más dolgával!
Az orrod ép még?
Ezen a részén én is gondolkodtam,részben pont ezért ezért jutott eszembe a kérdés.
És ha a gyerek arra van szocializálva,hogy cukron és három embernek való szénhidráton él,akkor ott nem sok különbség van,mint a kutya ösztönös evésénél.
Főleg ha a szülő még mondja is neki,hogy dehogy vagy kövér ez a normális,csak "nehéz a csontod",inkább sovány vagy.
Ezért gyereknél itt már nincs szabad akarat,mert nem ismeri még a választási lehetőségeit.
Az őslakos témáról én is olvastam.
Főleg az amerikai indiánok,meg az óceániai népek érintettek.
Az ő testüknek,hasnyálmirigyüknek 2-300 év kevés volt az adaptációhoz a gabona és a cukor alapú táplálkozáshoz,mivel kb paleo táplálkozásuk volt előtte.
Ezért európai táplálkozás mellett a 80%uk túlsúlyos és 2es diabéteszes,míg ez a kétfajta megbetegedés törzsi szinten élő népeknél gyakorlatilag ismeretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!