Nem tudom elviselni a gondolatot, hogy eltartsak egy nőt velem van a baj?
Nagyon sok lánnyal találkoztam már, és igazából atertekelődtek bennem nagyon durván a dolgok számomra 3 nő típus vagyis 4 létezik akinek a szex a fontos, akinek a pénz, akinek csak maga és persze az aki magamért szeret( hazugsagaimért) pontosabban.
Tehát egyikkel sem lenne nagyon nagy probléma, de viszont valahogy elviselhetetlen undort érzek ezekkel a nőkkel kapcsolatban akik kizárólag csak anyagi viszonyban mernek dolgokat...nem tudom elfogadni max 1-2 hónapig bírok ilyen nő mellett lenni és egyáltalán egy picit sem tudom kedvelni meg szerelni sem akarok vele.
Nagyon átlátszóan hazudnak a képébe az embernek, de pl az utolsó képes volt bármit megtenni azért hogy kihasználjon tényleg bármit! Még a saját személyiségéből sem adott semmit csak egy beképzelt világot..amit értékelnem kellett volna.
Valaki a szeretetet pénzben meri ezt is tudom, de valahogy nekem egyáltalán nem megy sokszor már zavar hogy nem vagyok olyan mint a többi ember mert jobban érvényesülnek. A lényeg az hogy jó pasi vagyok tudom magamról mégis az ilyen nok totál leértékelnek csak a saját hasznuk miatt...mégis mi értelme nőt tartani? Nagyon sokszor azon gondolkodom hogy sajnos tényleg jobban járok ha hivatásos k...hoz megyek mert abban is több őszinteség van mint ezekben a személyekben.
Mit varsz? A mai fiuk is mind csak ezekre a lanyokra hajtanak .. szep arc jo fenek nagy mell
Ez a fontos manapsag.
En mindig a mosolyt nezem eloszor es a tekintetett abbol lattom milyen szemely:)
"persze az aki magamért szeret( hazugsagaimért) pontosabban."
Leírod ezt, aztán kiakadsz, hogy hazudnak neked a nők. Az nem a nők hibája, hogy te alkalmatlan vagy normális kapcsolatra ezért csak az áltad felsorolt nőknek kellesz.
Nézd meg a Szégyentelen c. filmet. Minimum kétszer.
A kérdésed ezt a filmet juttatta eszembe. Nézd csak meg hová juthatsz a pénzzel, és a K-vákkal.
9. Uh, az milyen jó film.
De tipikus a kérdező, magas lóról osztja az észt erkölcsről, de rá nem vonatkoznak szabályok, ő hazudhat/krvázhat.
Komolyan, ahogy olvastam a sorokat, felkavarodott a gyomrom.
Még mindig nem értem, miért nem olyan nőt keresel, aki dolgozik, nem nehéz találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!