Szerintetek ezek felszínes, pénzen alapuló kapcsolatok? Kasza Tibi - Darai Andrea, Iszak Eszter - Dobrády Ákos
Mindkét esetben 1000000x szebb a lány, mint a férfi párja.. Teljesen más kategóriák.
Persze beleszerethettek a belsőbe is (Kasza Tibinél mondjuk ez nem tudom hogy lehetséges XD), de ilyen celebeknél ez mindig kérdéses, hogy nem-e csak a pénz meg a hírnév kell.
Mindig is más volt az ízlésem, mint a nagy átlagnak, de ezt valahogy nem bánom...
Nekem az a furcsa, hogy ez a két nő szerintetek jó nő.
Mert szerintem hányinger, és most nem sértegetni akarom őket. De számomra bűn rondák.
33 éves nő vagyok, Ákos számomra sem jó pasi, nem is szimpatikus.
Kasza Tibi viszont nekem bejön.
Ha az élet egymás közelébe sodort volna minket, nem a pénzéért randiztam volna vele. És igen, ha gépkezelő lenne, akkor is bejönne.
A külsőn túl számomra a humor az, ami mindent visz, ha egy pasi megnevettet, és még jól is néz ki, akkor nyert ügye van.
Visszatérve a két nőre, Eszti sosem volt szimpatikus, egy 12 éves kislány test, széles béka száj, semmi vonzót nem látok benne.
MIelőtt nekem ugrana valaki, én sem vagyok egy világszépe, de hát valóban, közszereplőkről alkothatunk véleményt.
Ha pasi lennék, ugyanezzel az ízléssel, bottal sem piszkálnám meg ezt a nőt.
A másik Manker, hát basszus... tényleg csak a külsejét lehetne értékelni, mert amúgy semmit nem tett le az asztalra, de számomra az is értékelhetetlen. Olyan arca van, mint egy halálfej. Csontos, egyáltalán nem szép.
Nekem ezek a nők nem nőiesek, nem bájosak.
Akit én igazán szépnek látok, az Sarka Kata, és most vonatkoztassunk el attól, hogy sokan nem kedvelik.
De szép arca van pl Szabó Zsófinak is.
Akik számomra még nagyon csúnyák, és ennek semmi köze a tevékenységükhöz:
pl. Gombos Edina, Demcsák Zsuzsa, Dukai Regina. Nem szeretnék úgy kinézni, ahogy ők.
Lehetne sorolni még mindkét végletet, de nem ez volt a kérdés.
Szóval nem, ezek a kapcsolatok nem a pénzről szólnak.
Nehogy azt hidd már, hogy egy Dobrády Ákos ma olyan jól keres. Mivel?
Kaszának fut a szekér, azt nem tagadom, de nem olyan visszataszító ember ő, hogy a pénzéért legyen vele valaki.
Vajna papa, na igen... ott nem kérdés, hogy nem a szexi teste vagy a sármos arca volt a nyerő.
"A külsőn túl számomra a humor az, ami mindent visz"
Mondjuk tényleg elég elb_szott ízlésed lehet, ha Kasza Tibi tenyérbemászó, bájgúnár fahumora bejön.
Esetleg gondolhatnál arra, hogy neked van elbszott ízlésed.
Nyilván nem ok nélkül sikeres és milliók nézik a műsorait.
Érdekes módon én pont nem, mert a műfaj maga nem érdekel.
Meg az a millió követő fb-on, az sem azért van, mert utálják és rosszul vannak tőle.
A poénjai jók, csak tudom, hogy amikor olyan ember mond egy jó viccet, akit amúgy utálsz, akkor még a viccet is fikázod.
Szóval a lényeg, hogy ne gondold azt, hogy ha neked valaki bejön, akkor az egyértelműen jó nő/jó pasi. Az csak a te ízlésed.
Szerinted másnak van szr ízlése, más szerint meg neked.
Nem vagy különb senkinél, hogy a te véleményed többet érjen, ezt kellene elfogadnod.
Szép napot.
Persze, logikád szerint a Való Világ is igényes, a 2 lányt meg le se fikázhatnád, mert ezrek követik őket. Na mindegy, szerintem nem is érted, hogy mit írok. :)
Az igényes emberek mindig is szűk réteget képeztek, a prolik meg a többség, de ez így van rendjén.
Nem gondolom. Kasza Tibi az én ízlésemnek csúnya, de sok nőnek tetszik a típusa szerintem. A felesége pedig értelmi szintben pont hozzá való.
Dobrády Ákos szerintem nem csúnya, a kopaszság nem vonzó, de amúgy nincs vele baj, és már a tekintete is nagyságrendekkel értelmesebb Kaszáénál.
"#10 Azért megnézném, hogy ha mondjuk Kasza Tibi cnc gépkezelő lenne, Dobrády Ákos meg burkoló, akkor is ugyanezek a nők lennének-e mellettük."
lehet, hogy nem. Például vonzó, hogy egy férfi dalokat ír,kreatív vagy ki mer állni előadni. De ettől még nem tudom, miért járnak ezek a konkrét párok.
12/17-el mindenben egyetértek.
Kasza Tibinek tény, hogy elég térbeton arca van, de van stílusa, humora, és férfiként lehet, hogy nagyon udvarias, figyelmes, gondoskodó.
Dombrádi Ákos nekem sem jön be, amolyan arabos, falafel árus feje van. Persze alapvetően intelligens ember benyomását kelti, nem egy bunkó alak.
Ami a két nőt illeti...hmmm....
Iszak Eszti egy színtelen, szagtalan kis nímand, román tornászlány alkattal, tényleg túl széles, béka szájjal.
Azóta ők már szakítottak, így már nem aktuális, hogy miért vannak együtt.
A Manker "fedőnevű" hölgy nekem olyan, mint egy kis vergődő madárka, mint aki 2 mondatot sem tud kimondani, és biztos sokan egy légies tündért látnak benne, nekem az ilyen elvarázsolt, nyávogva, suttogó hangon beszélő hölgyek nemhogy nő, de felnőtt ember benyomását sem keltik.
Persze, a pszichológia "holdudvar hatásként" leírt jelensége miatt az ilyen nőket általában jóságosnak, csendesnek, alkalmazkodónak tartanak, azért érhetik meglepetések az embert, és kiderülhet, hogy angyal szerű nő, inkább egy kígyó. (Persze, ezt nem a Mankerre gondolom)
Szóval, nekem a Manker egy kis bárgyú kesztyűbáb.
És az, hogy ezeket az embereket ezrek követik?
Most kérdezhetem viccesen, hogy "hova?"
Ez sajnos a mai kor terméke, hogy emberek lehetnek úgy ismertek , "követendők", hogy nincs mögöttük érdemi teljesítmény, és semmilyen olyan kvalitás, ami legalább dícséretes lenne.
Sivár gondolkodásmódra, és az értékrend hiányára utal, ha valakinek a semmi a példa.
A jelenség persze az usa-ból származik, akár a celeb szavunk is.
Vagyis , valaki attól ismert, hogy ismert. (Pl.Kim Kardashian)
Benne van a lapokban, külön cikk szól arról hová ment, mit csinált, hol nyaralt, milyen cipő volt rajta. Miközben nem színész, nem zenész, nem festőművész,stb...és egyáltalán nem csinál semmit, ami kézzel fogható eredményt mutatna.
Akinek ez "teljesítmény"...az gondolkodjon el az értékrendjén.
De visszatérve az eredeti felvetésre...két ember közti (őszinte) vonzalom nem mindig köthető egyértelmű paraméterekhez.
Ha ilyen egyszerű lenne, nem lenne ennyi magányos ember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!