Nagyon gáz, ha nem vettem észre, hogy mégiscsak átmentem a KRESZ vizsgán?
Figyelt kérdés
Azt hittem hogy megbuktam. 8 napot tanultam,halálra idegesítettem magam.De mikor tegnap megjelentem,közölték velem hogy nem vagyok a vizsgázók listáján,mert a múltkor átmentem.2017. júl. 19. 16:19
2/7 anonim válasza:
Én biztos meghaltam volna a nevetéstől, hogy ekkora idióta is csak én lehetek.
Aztán betoltam volna valami krémes sütit ajándékként :)
3/7 anonim válasza:
de a vegen kiirja a monitor hogy mi az eredmeny vagy nem?? en meg nem voltam kreszen.
4/7 anonim válasza:
#3: De úgy van ahogy mondod. Kiírja egyből az eredményt, majd oda kell menni az asztalhoz aláírni egy papírt. aki az asztalnál ül, nála is megjelenik hogy kinek hány pontos lett.
5/7 anonim válasza:
Erre kíváncsi lennék hogy sikerült félrenézni.
6/7 anonim válasza:
Jó, hát ennél nagyobb tragédia ne legyen az életedben. De nézd a jó oldalát is, mikor megtudtad, hogy nem kell megint vizsgáznod, s tuti nem buksz meg megint.
7/7 anonim válasza:
Azért a piros lámpán ne menj át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!